- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szavapart
csendes tag
„Az ember tehát minden állatnak, az ég minden madarának és a mező minden vadjának nevet adott. De a maga számára az ember nem talált segítőtársat, aki hasonló lett volna hozzá.
Ter 2.21
Ezért az Úristen álmot bocsátott az emberre, s mikor elaludt, kivette egyik oldalcsontját, s a helyét hússal töltötte ki.
Ter 2.22
Azután az Úristen az emberből kivett oldalcsontból megalkotta az asszonyt, és az emberhez vezette.
Ter 2.23
Az ember így szólt: "Ez már csont a csontomból és hús a húsomból. Asszony a neve, mivel a férfiből lett."
Ter 2.24
Ezért a férfi elhagyja apját és anyját és feleségéhez ragaszkodik, s a kettő egy test lesz.”Amennyiben megsértettem bárki érzékenységét. úgy bocsánatot kérek!
-
szavapart
csendes tag
válasz
Bartusch #127 üzenetére
Na igen,
Ezen a nyáron kimentünk a Medveölő szurdokhoz a ládáért, és persze a kirándulásért.
[GCMACI]
Megmásztunk néhány lépcsőt....felértünk, GPS elő, jel nulla. Semmi vész, elő a Nokiát a leírással.....nézem, hát bizony nincs benne. Kérdezem az oldalbordát, hogy feltöltötte-e. Természetesen azt hitte, én raktam fel a masinára. Nézem a telefon részt, hogy legalább online megnézhessük, de térerő szintén nulla.
Rövid tanácskozás, hogy ki mire emlékszik a honlapról, "erdő szélén magányosabb fenyő tövében" volt az összekapart emlék. Körbe néztünk.....egy fenyő erdőben, ami tele van tisztásokkal.... álltunk.
Jövőre már beterveztük ismét....... -
szavapart
csendes tag
Niti:
Gratula!
Nekünk csak kettő jött össze a hétvégén. Pedig a Veszprém-Malomsok-Zirc háromszögben akadt volna jó pár....csak az a fránya időhiány.
De legalább kitalálhatjuk melyik láda legyen az 50.Retes:
Ahogy fentebb írták, RUSSA az igazi. TUHUS térképekkel. Csak zárójelben jegyezném meg, a 10 méteres hiba határ néhol nem is olyan rossz. A Garmin 60CS is 7-8 méterrel dolgozik erdőben, sziklás helyen. Legalább is nekem. -
-
szavapart
csendes tag
Na tehát a megoldás.
Technika:
IGO8 8.3.2.71348.
Blue Panther 460
gpsbabelEste nem értem rá így csak mostanra lett meg. Simán létrehoztam az Userdata és alatta a poi könyvtárat. bemásoltam és láss csodát...felismerte.
A beállításokban láthatóvá tettem, és a keresésnél már meg is jelentek.
Reboot-tal indítottam a masinát.SZVSZ ennyi.
-
szavapart
csendes tag
Lehet, hogy most nagy butaságot mondok.......
A IGO-n belül kell elsőként egy saját poi-t felvenni, s csak akkor jön létre ez a könyvtár.
Amiből gondolom. Elmentettem PC-re a frissítés előtti IGO-t, és ott van ilyen könyvtár és Poi alkönyvtár. De megnéztem az új IGO-t, és ott nekem sincs ilyen. Természetesen ez a kártyára másolás előtti állapotú.
/ Csak a PC-n tudom most megnézni. A PNA nincs nálam. /Légyszíves próbáld meg. Lehet hogy ez a megoldás.....
Este megnézem a PNA-t is.
Remélem tudtam segíteni. -
szavapart
csendes tag
Üdv!
POI berakása igo8 alá:
http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=igo8/ Míg nem volt Garminom addig egy Blue Panther PNA-t használtam Russa-val.
Az ismeri a turista utakat. Természetesen IGO8 mellett. ;) /http://sanchoblogja.blogspot.com/2007/04/gis-russa-oldalak.html
Windows mobilra is. Ingyenes, a térkép is.....és még pontos is az IGO-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest