Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
szavapart
csendes tag
válasz
Bartusch
üzenetére
Na igen,

Ezen a nyáron kimentünk a Medveölő szurdokhoz a ládáért, és persze a kirándulásért.
[GCMACI]
Megmásztunk néhány lépcsőt....felértünk, GPS elő, jel nulla. Semmi vész, elő a Nokiát a leírással.....nézem, hát bizony nincs benne. Kérdezem az oldalbordát, hogy feltöltötte-e. Természetesen azt hitte, én raktam fel a masinára. Nézem a telefon részt, hogy legalább online megnézhessük, de térerő szintén nulla.
Rövid tanácskozás, hogy ki mire emlékszik a honlapról, "erdő szélén magányosabb fenyő tövében" volt az összekapart emlék. Körbe néztünk.....egy fenyő erdőben, ami tele van tisztásokkal.... álltunk.
Jövőre már beterveztük ismét.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest