- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, írtad, csak azért írtam le megint, hogy jelezzem, ez a c++ internal error nem az az internal error, amikor a gcc fejlesztőknek sürgős bugreportot kell írni.
Memory leak csak a gcc-ben lehetne, de ennél a régi verziónál ezt kizárom. Leak lehetne még valamelyik külső lib meghívása miatt, akár a debugolás, akár a 4-es sorozat egzotikusabb dolgainak kihasználásánál. Ez megint kizárt. LD-nél sem lehet gond, mert itt a linkelésig el sem jut.
Én alapból kikapcsolom a make.conf-ban a debugot, totál felesleges... Van még az ipv6 kapcsoló, próbáld meg annak ki- és bekapcsolásával is (meg egy xmlrpc is, azt is), hátha... ipv6-tal más jellegű problémáim már adódtak (ruby, ha jól rémlik), a hibának látszólag semmi közük nem volt az ipv6-hoz.
Szerintem rtorrent-hiba, ez a cc-fájl nem is nagy (a 0.8.0-ás verzióban), lazán vinne kellene a gcc-nek.
Jut eszembe, anno a kmailnél volt olyan kiadás, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani. Ott valamelyik -r revvel patkolták. Ma is zabál, de legalább lefordul. Ilyenkor várni szoktam, majd csak kijavítják.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest