Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, írtad, csak azért írtam le megint, hogy jelezzem, ez a c++ internal error nem az az internal error, amikor a gcc fejlesztőknek sürgős bugreportot kell írni.
Memory leak csak a gcc-ben lehetne, de ennél a régi verziónál ezt kizárom. Leak lehetne még valamelyik külső lib meghívása miatt, akár a debugolás, akár a 4-es sorozat egzotikusabb dolgainak kihasználásánál. Ez megint kizárt. LD-nél sem lehet gond, mert itt a linkelésig el sem jut.
Én alapból kikapcsolom a make.conf-ban a debugot, totál felesleges... Van még az ipv6 kapcsoló, próbáld meg annak ki- és bekapcsolásával is (meg egy xmlrpc is, azt is), hátha... ipv6-tal más jellegű problémáim már adódtak (ruby, ha jól rémlik), a hibának látszólag semmi közük nem volt az ipv6-hoz.
Szerintem rtorrent-hiba, ez a cc-fájl nem is nagy (a 0.8.0-ás verzióban), lazán vinne kellene a gcc-nek.
Jut eszembe, anno a kmailnél volt olyan kiadás, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani. Ott valamelyik -r revvel patkolták. Ma is zabál, de legalább lefordul. Ilyenkor várni szoktam, majd csak kijavítják.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crimson Desert
- Horgász topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Opel topik
- Milyen monitort vegyek?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest