Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
tierbatyo
üzenetére
Hmm, hat Xorg log-ban ez van:
(**) Option ''AIGLX'' ''true''
Gondolom akkor mukodni kene nem? xorg-server ofkorz aiglx flaggel forditva.
''3D driver claims to not support visual'' problemara, mindenhol azt talaltam, hogy cvs mesa-ban mar fixaltak ezt a bugot (vagy megsem?).
Talaltam is egy oldalt ahol van hozza es meg par finomsaghoz cvs ebuild (lustasag power) [link]
Kesobb ki is probalom, ha sokaig nem jelentkeznek valoszinuleg agyverzest kaptam tole (probaltam cs-zni egyet, mihelyt kattintottam egyet csontta fagyott a Xorg, sshd meg nem futott, 2x reseteltem csak :|)
Mod: a kernel DRM-jet hasznalom, mivel x11-drm nem fordult le a 2.6.19-r1 kernelel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest