Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
valaki használ gammu-t, Nokia telefonnal?
ma megpróbáltam a dolgot, elég rázós volt, de összejött végre. a lényege kábé annyi, hogy a portage-ban lévő verzió valahogy nem akar működni. van a forrásban egy kernelmodul, ezt kéne használni az én kábelemhez(dku2), de hozzá sem nyúl a telepítés során. próbáltam kézzel forgatni, nem ment. configure még leszaladt, de a make csak szórta a hibákat.
vettem a gnokii cvs-ből a legfrisebb forrásokat(ők csinálják ezt a modult, ami kell nekem), és a stabil gnokii make file segítségével estem neki a fordításnak.
ez is hibázgatott, de amolyan workaround jelleggel rendbehoztam a forrást, pedig nem sokat konyítok c-hez. végül is, csak ki kellett kommentelni néhány sort, ami keltette a zavart. más típusú telefonok felismeréséért voltak amúgy felelősek ezek a sorok, tehát nekem nem fognak hiányozni.
úgyhogy mostmár van kapcsolat a gép, a dku-2-es kábel, és a nokia 6230i közt, tehát az összes Nokia-val foglalkozó program tudja kezelni ezen a modulon keresztül a mobilom (köztük a gammu is, amiért az egész hacacáré folyt).
nem tudom, hogy egyedi problémát oldottam-e meg, vagy tényleg hibás cuccok voltak a stabil kiadásban, és a cvs-snapshotban is, esetleg egy már megoldott problémát sikerült barbár módszerrel megoldanom, de most nagyon büszke vagyok magamra.
azt hiszem, szintet léptem a linux nevű kalandjátékban. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt hiszem, szintet léptem a linux nevű kalandjátékban.