Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
valaki használ gammu-t, Nokia telefonnal?
ma megpróbáltam a dolgot, elég rázós volt, de összejött végre. a lényege kábé annyi, hogy a portage-ban lévő verzió valahogy nem akar működni. van a forrásban egy kernelmodul, ezt kéne használni az én kábelemhez(dku2), de hozzá sem nyúl a telepítés során. próbáltam kézzel forgatni, nem ment. configure még leszaladt, de a make csak szórta a hibákat.
vettem a gnokii cvs-ből a legfrisebb forrásokat(ők csinálják ezt a modult, ami kell nekem), és a stabil gnokii make file segítségével estem neki a fordításnak.
ez is hibázgatott, de amolyan workaround jelleggel rendbehoztam a forrást, pedig nem sokat konyítok c-hez. végül is, csak ki kellett kommentelni néhány sort, ami keltette a zavart. más típusú telefonok felismeréséért voltak amúgy felelősek ezek a sorok, tehát nekem nem fognak hiányozni.
úgyhogy mostmár van kapcsolat a gép, a dku-2-es kábel, és a nokia 6230i közt, tehát az összes Nokia-val foglalkozó program tudja kezelni ezen a modulon keresztül a mobilom (köztük a gammu is, amiért az egész hacacáré folyt).
nem tudom, hogy egyedi problémát oldottam-e meg, vagy tényleg hibás cuccok voltak a stabil kiadásban, és a cvs-snapshotban is, esetleg egy már megoldott problémát sikerült barbár módszerrel megoldanom, de most nagyon büszke vagyok magamra.
azt hiszem, szintet léptem a linux nevű kalandjátékban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iOS alkalmazások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt hiszem, szintet léptem a linux nevű kalandjátékban.