Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeast
csendes tag
Par orat sikerult most mar nekem is beletegyek. A latvany meg PS4 slim gepen is teljesen rendben van. A kontroller kiosztashoz nem tudom hogyan fogok hozzaszokni, nem mindig all kezre.
Teljesen elvesztem neha a jatekban, csak campeket vadasztam es egy egy trukkos helyen levo Anemoculus begyujtesere aldoztam sok idot.
Egy-egy jo team comp letrehozasa eleg grindelos lesz. A tutorial reszben megszerzett hosokon kivul az elso wish nagy valoszinuseggel ad majd egy karaktert, illetve event keretein belul lehet megszerezni Xianlinget es Noelle-t. Noelle nekem az also szinteken kicsit OP tank, nem lepodnek meg, ha kesobb nerfelnek. Cserebe a kezdo hosok kozul Amber es Lisa nagyon gyengenek tunik.
-
yeast
csendes tag
Hasznos infok [link], egész sok mindenről van leírás, ha valakinek még szüksége volna rá.
-
yeast
csendes tag
Sajnos PS4 slim gepen nehol beesik az FPS varoson kivul is, ha nem lebegne a PS5 a szemeim elott zavarna is, de addig ki lehet huzni.
Zene, open world es harcrendszer teljesen rendben van. A lootolas mechanikaja kicsit fura ps-en. -
yeast
csendes tag
Priceless volt delutan hatkor leulni es szembesulni a karbantartassal!
Mindenesetre megerte megvarni a veget es beletolni par percet, remelem a cross-save is hamar jon PS4-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest