Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz Trk.Adam87 #1539 üzenetére
A Fischl-es küldi 16-tól lesz azthiszem.
Talentfejlesztés pedig karakterszinthez van kötve, minél többször Ascendeled annál magasabb szintre engedi fejleszteni.
-
Ventur@
senior tag
válasz Trk.Adam87 #1665 üzenetére
Majd úgy is lesz valaki aki kijavít .
Lehetséges, hogy előtte meg kell csinálnod valami mellék küldetést, hogy ez a hely ne legyen neked "letiltva". Ha esetleg tudsz egy képet tegyél fel, hogy milyen feladataid vannak, hátha tud valaki pontosabban segíteni .
Egyébként a képpel beszúrással van valami baj, mert nem jelenik meg. Kissé körülményesn tudtam én is megnézni a képet . Ha tudod, használd a ph képfeltöltését és beillesztését .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Jumbozorz
senior tag
Szerintem nincs meg az AR szinted. A fo/sarga questedhez nincs odairva, hogy AR köteles?
-
scyllafren
senior tag
Siman gyalog menj be, nem vedi semmi. A vedelem a piros vonalon tul van, nem a kek terulet. Pl indulj a keken beluli teleporttol, az van a legkozelebb.
-
scyllafren
senior tag
válasz Trk.Adam87 #1670 üzenetére
Ja, igen. Az a terulet sztori, azert van lezarva. Folytasd a fo kuldit, es feloldodik.
-
Mike
veterán
válasz Trk.Adam87 #1672 üzenetére
szerintem az archon eléggé főstory
-
Mike
veterán
válasz Trk.Adam87 #1670 üzenetére
délről menj
ez a sárkány területe -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Trk.Adam87 #1987 üzenetére
Mától otthon vagyok, szóval írj rám ha kell segíteni:)
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Trk.Adam87 #1987 üzenetére
csak szólnod kell
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Trk.Adam87 #2074 üzenetére
Holnap még ráérek, írj bátran hogy mikor kellene
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest