Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #2564 üzenetére
Más téma, én most abban a dilemmában vagyok hogy kit húzzak ki Albedo Ganyu és Xiao közül
Albedo nagyon jó support DPS lenne a fő karim, Ningguang mellé, de másra nem nagyon használnám és nem kifejezetten erős.
Ganyu más okok miatt tetszik
Viszont nem szeretem az íjászokat, és az eddig kikerült statok alapján nem lesz erős karakter, E-je nagyon kicsi sebzésű, ultija szintén és még random is.
Xiao pedig már a videókból is tetszik, plusz nagyon szeretem a dárda karaktereket és mivel Zhongli nem jött össze, Xiao jó lenne. Csak elvileg sokat gyengítettek rajta a videók óta és átdolgozták a karaktert, félek hogy Zhonglihoz hasonló módon földbe nerfelték.
70 húzásnál vagyok és a következő 5* garantáltan limitált karakter, mivel Monát kaptam Zhongli helyett. Nehéz ez a free to play élet
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #2564 üzenetére
Na ez jó hír, ezt nem tudtam
Én is azt hittem hogy csak egyet fog adni
Köszi a megosztást. Mondjuk valószínűleg nem fogom lekraftolni sosem, a Crescent Pike még mindig jobb nála.
@body007: Orbán küldetését kell megcsinálni, annak a végén tudsz majd ezzel az izével bármit is kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest