- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
Hát, felhúztam a szemöldököm a videó alatt párszor, de adott egy kis reményt.
Rerunból senki nem kell, Kollei ingyen lesz, a füles meg bemegy standard-ba, így gyakorlatilag az a banner is skippelhető. Dórika annyira nem gyerebe, úgyhogy miatta sem lesz rizikózás, szóval mehet a gyűjtés gőzerővel az archon-ra. Reméltem, hogy a fekete cicajányt nem most dobják be, mert ő okozott volna egy kis fejvakarást, de így okés.
-
Sordoran
Topikgazda
Tippem szerint a patch-ek második szakasza lesz 2 hetes, és ebbe tolják majd a rerun-okat. Illetve szintén csak tippelek, de lehet ezzel azt a 3 hetet akarják vissza szerezni amit korábban beraktak csúszás miatt. Ennyire szigorúan kell tartaniuk magukat hosszú távon adott időpontokhoz? Vagy csak lehetőségként látják, és miért ne?
Annyit már tudni, hogy a BP megszerzése könnyebb lesz, szintenként 1000 xp helyett elég 900 majd. Napi és welkin szinten én nem várnék kompenzálást. Új zóna bejön, rengeteg új primo jöhet így felfedezések alatt, és e mellett lesznek eventek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest