- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Flayer
senior tag
-
TrollBalint
addikt
Valóban nem szánok rá sokat, méghozzá azért, mert ez nem egy proffeszionális hangcucc, és felesleges lenne, 2 hangfalat olyan kegyetlen jó minőségűre cserélni. Mondjuk szeretnék minél jobb hangfalakat, de nem tudom, hogy észrevenném-e, ha csak két hangfalat cserélek ki...
(ha esetleg fogalmazási hibák vannak, akkor az a késő éjszakának tudható be)
-
pweisz
senior tag
Hát ha Visaton akkor az szerintem nem olcsó lehet. Bálint nem hinném hogy szánna rá annyit, mert kb 15-öt mondott asszem a párra, én valami alsó kategoriát gondolnék, MNC vagy SAL, illetve asszem valami videoton utód is van, de azt nem tudom lehet e kapni, meg hát a tvm talán még jó lehet árban, de aztse tudom lehet e kapni.
-
pweisz
senior tag
Egyrészt nem kell túl nagy méretű mély/közép illetve jelenesetben közép, mert nem kell ugye a mélyhez a membrán méret, másrészt nem kell túl nagy méretű doboz sem, mivel mélyhangokkat nem kell leadnia, másrészt nem kell reflexcsősem, bár az szélesávú hangfalnál sem kell ha nem reflex kivitel. Ja meg nem kell foglalkozni a hangszoró mélyhangátvitelével mert olyannja nem lessz
Asszem talán ennyi. De ha rosszul gondolom úgyis kijavítasz. -
Antonio
senior tag
üdv.
Egy egyszerű buta mellékes kérdés: ez a ''villanyászati tömör okosság'' ált milyen színű műanyag burkolattal látják el (gondolom nem csupasz)? csak azért hogy mi fog virítani a szűrke padlószönyegemen ha veszek ... (kérdésemből látható hogy nem mostanába szereltem villanyt, és nem mostanába épitkezem)
kösz -
Erre egyébként ''racionális'' magyarázatod van?
Az igazán jó mp3 lehet CD minőséghez közeli, ha a tömörítést csak a fül maszkolóképességeire alkalmazzák, illetve ha minél kevesebb az ''előhangzás'' (hogy mondják, amikor hamarabb jön a hang az mp3ban, mint ahogy kellene?).
A kábel meg fázist tol (keveset..), de frekvenciafüggően. -
Szalma
őstag
(Gondoltam, hogy forrasztott megoldásra gondolt, kolléga, de mivel nem volt túl egyértelmű a célzás, ezért kifejtettem az álláspontom ez ügyben: nem szeretem a forrasztást sem a hangfalkábelek végein. Túléltem egy pár éves banándugós - forrasztgatós korszakot ~8-9 éve. Most már csak csupasz kábelt csavaros szorítóval fogadnak el a ''füleim''.
Ja, és így már a célszemély is gondolhatja, hogy forrasztani kellene azt az UTP kábelt...)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Nem rossz, de azt hiszem, hogy a Genius-nak csíptetős a kábelfogója (Pelikán?), nem szorítós. A sok ~merev ér lehet hogy kicsit kontaktos lesz banándugó és forrasztás nélkül. Ezen két utóbbi egyébként is gyalázza a hangot... De egy próbát megér. Továbbra is fali ~230V-os kábel a favorit árérzékeny kategóriában.
Csavart érpár ''hangját'' nem kedvelem.)
Szeretettel:
Szalma -
PeliScan
addikt
Szerintem a kedvenc topicod lesz...
''Kitolunk az 5.1el !!!''
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25036 -
PeliScan
addikt
Hát, nekem sem tetszik, de így müxik... A digitális gépkent az interlaced MPixelt írják ki, ami kb ugyanolyan mint a PMPO. A fülhallgatók is mostmár a 300Whoz közelítenek... fenntartással kell kezelni az infókat.
Koko14: választoltam a másik topicodba... de nem kéne azért mindehová ugyanazt beírkálni! -
Egyébként DDL, ez a midiland oda pont jó, ahol nincs másra hely, például én a koliban használom, ahol ugye évente kétszer pakolni kell, sok a por, csak a gép mellett lehet használni, ilyesmi.
Építettem egy hangfalat, azóta sem használtam (másfél éve), mert hülye voltam, és csináltam egy méter magas, huszonöt kilós dobozt, ami szép-szép, csak épp nincs lehetőségem használni -
Zozzant
addikt
Akkor viszont sajnálom, hogy ennyire igénytelenek vagyunk
a ''minőségi-hang'' tekintetében
Nem állította szerintem senki, hogy ez a szett veri
a sok százezres minőségi cuccokat, így annyira nem
tűnik jogosnak a jogos/nemjogos felháborodás a
valós/nemvalós hibáirólbogozzátok ki
47 ezerért kaptunk egy kis 5.1-et a filmek alá, a
sztereohoz szokott fülnek ez is valami, és zenére
is lehet valamennyire használni, nem ugy mint a sok
más műanyag társát. Speciel nekem
2 db preludium hangfalam volt, összehasonlítva ezzel,
a zene a Genius-al is élvezhető maradt és ennyi elég is. -
Vertigo
aktív tag
Jajj dehogy haragszom itt akarkire is!
Amugy most eppen mellow-d megy es 1/8 -ad hangeron is puffogo visszhangzo a mely (a visszhang ami a dobozbol kijon az erosebb, mint a kozvetlen), hatterbe hallgatva ingerel a fals ritmus...
Tisztaban vagyok vele, hogy egy jo kulon szett irto draga sajnos
Most ajanlott egy haver (holnap megnezetem vele a mostani szetett, es ha remenytelen visszavisszuk), szoval van egy kenwood 5.1 -es cucc hangfalakkal (kiveve melylada, azt majd meg kene hozza venni) 75ert, es megkuksizzuk azt, nalam hogy szol... Mar ha nem tudunk evvel mit kezdeni, es EW -be sikerul viszabizniszelni!
De amugy tenyleg nincsenek nagy elvarasaim a hanggal kapcsolatba, nem vagyok olyan kukacos... Tudom, hogy az milyen egy ex munkatarsam olyan volt ;)
Csak szeretem a kellemes hangota, ami 60-80Hz nel nem tolti ki hirtelen puffogva a szobat... -
Vertigo
aktív tag
Az miert csoda, hogy 40-50e -ert, egy szepen szolo kis szetett varok el egy kisszobaba?!?!
Nem kell nekem 5x100W, nem hangositok be egesz lakast...
Csak annyit vartam el hogy ne kopogjon, dubogjon, visszhangozzon a mely!
Ez miert olyan nagy elvaras!?
Ha havernak 25 bol osszeraktunk egy olyan sztereo rendszert, aminek fele minosege is keresztbe nyeli le ezt, akkor 40-50 -korul miert nem varhatom el a f.szom geniustol, hogy egy fele olyat osszerakjon ennyiert 5.1 -be?!?!
Egy hasznalt videoton erolkodo, meg ket konyhaszekrenybol eszkabalt kb20x30x20 -as dobozka 1-1 16-os membranu bolgar valamivel, meg 1-1 piezoval... Ennek miert nem tudja csak felet (5.1 -ben) a genius cucc dupla aron?!!?!?!?
Amugy mit tudtok az EW -n a 3 napon beluli visszavitelrol?
Nem igazan akarjak felvenni a telcsit...
Mert akkor feldugnam nekik keresztbe es hetfon szerkoznek egy 5.1 -es kenwood erositot, meg hozza hangfalakat!!! -
DDL
őstag
Na még egyszer:
http://www.freeweb.hu/clearvoice/spdif_out.jpg
Üdv: DDL -
-
PeliScan
addikt
Hát, ha ők mondják...
Bár kötve hiszem, hogy (pl a centert nézzük) egy tárcsa ugyanannyit nyomna, mint a Genius-ban 3! Mert ott ugye annyi van benneráadásul kétutas (és bass-reflex-es is, bár ez egy kicsit hülyeség egy centerben
)....
Hát, mindeki vegye azt, amelyik meggyőzőbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest