Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
bucus
csendes tag
Egészen biztos, hogy a régit vetted meg, annak van trapéz előlapja, az újnak téglalap. A régiből van világos fa, és fekete színű is. Az újból van világos és sötét fa színben. A régi távszabályozója vastag fekete színű, négy gombbal, 2 db mini ceruzaelemmel, az újé kisebb, egész vékony, előlapja ezüstös, hátoldala fekete, nyolc gombbal, CR 2025-ös gombelemmel. Az új dobozán rajta van a típus száma: SW-HF5.1 5000. A régi hátsó sugárzója egy hangszórót tartalmaz, az újé kettőt.
Egyébként a régi valóban már elég hangos 11 óránál, az új érdekes módon halkabb.
Nekem van mindkettő, ezért tudom összehasonlítani. Szerintem nagy hibát nem követtél el a vásárlással. Én még nem tudtam eldönteni, hogy az új miért is lett jobb, már ha az egyáltalán. Talán azért, mert távszabályozóval válthatóak a bemenetek és nem pukkan a hangszóró ki- és bekapcsoláskor, mint a réginél.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest