Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
bucus
csendes tag
Egészen biztos, hogy a régit vetted meg, annak van trapéz előlapja, az újnak téglalap. A régiből van világos fa, és fekete színű is. Az újból van világos és sötét fa színben. A régi távszabályozója vastag fekete színű, négy gombbal, 2 db mini ceruzaelemmel, az újé kisebb, egész vékony, előlapja ezüstös, hátoldala fekete, nyolc gombbal, CR 2025-ös gombelemmel. Az új dobozán rajta van a típus száma: SW-HF5.1 5000. A régi hátsó sugárzója egy hangszórót tartalmaz, az újé kettőt.
Egyébként a régi valóban már elég hangos 11 óránál, az új érdekes módon halkabb.
Nekem van mindkettő, ezért tudom összehasonlítani. Szerintem nagy hibát nem követtél el a vásárlással. Én még nem tudtam eldönteni, hogy az új miért is lett jobb, már ha az egyáltalán. Talán azért, mert távszabályozóval válthatóak a bemenetek és nem pukkan a hangszóró ki- és bekapcsoláskor, mint a réginél.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest