- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Tiszteletem.
Lenne nekem (is) egy kérdésem. Látom hogy a genius oldalán a 6k-s széria V2 néven szerepel. Mi a difi az alap és eközött?
A géphez jelenleg az első szériást használom, viszont kéne vennem még egyet, mivel a tévémre kötött JVC házimozi rendszerem az örök vadászmezőkre távozott.(javíttani meg drága lenne, és különben is. A geniusom jobban szól nem kicsivel)
Előre is köszi.
szerk: hoho illetve még egy kérdés. Melyik az a genius 5.1-es rendszer még (a 6k-son kívül) ami a stereot leossza 5.1-re? Tehát akkor is szól mind a 6 sugárzó ha csak stereo jelet viszek rá. Néztem a 1500-as szériát, hát az nem ilyen. Ennek csak 6 RCA-ja van. (tehát 5.1, stereo nix)
Azért kérdem mert igazából a WD lejátszómhoz ilyen kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest