- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Aktív témák
-
Foobar
tag
Hali!
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a Genius-tuning, főleg mert én is eme hangfalszett tulajdonosa vagyok. Meg akarom én is csinálni ezeket a ''fimomításokat'', csak sajnos semmi önbizalmam hozzá, totál kétbalkezes vagyok ilyen dolgokban...Majd azért nekiállok, és meglátom, megy-e. De lenne néhány kérdésem:
1. Emlegettél valami hangfalszivacsot. Tudod, amit írtál, hogy gyárilag rövidet tettek bele...ÁÁÁÁÁ sajnos azt se tudom, mi ez a hangfalszivacsHol lehet venni? Mekkorát kell? És MI IS EZ egyáltalán? Légyszi válaszolj részletesen, mert mondom ebben a témában analfabéta vagyok.
2. Aztán írtad, hogy kicserélted a gyári kábeleket sokkal vastagabbra. Jól van, majd én is kicserélem, csak azt mondd el plz, hogy melyik kábelt cserélted? Van ugye az, ami a mélyládát összeköti a számítógéppel, tehát ami 3 jackkel megy be a hangkaresz kimeneteibe. Na meg vannak azok, amik a mélyládából mennek a front-, rear-, és center hangfalakba. Akkor most melyiket érdemes kicserélni? Mindet?
3. Vettem ilyen kétkomponensű ragacsot, Uverapid 20 a neve, a 20 azt jelenti, hogy kikeverés után 20 percig lehet felhasználni, azután megkeményedik. Nemtom ezt ismered-e, szerinted jó lesz? Praktikerben ilyet lehetett kapni.
Na, asszem ennyi a kérdés (egyelőre). Várom a válaszokat!!! -
ithomas
őstag
Csak egy kérdés:Nincs kedved nekem is megcsinálni???
Amúgy az írásod elején már kezdtem örülni mert azthittem hogy azt írod:
''És ha már szétszedtem, akkor gondoltam egyet, és csináltam még néhány''...KÉPET...
De sajnos nem ezt írtad.
Én szivesen nekiállnék de hihetetlen béna vagyok az efféle barkácsolásokhoz,megaztán vizuális tipus is vagyok és hogy kell azt elképzelni hogy 'kiöntötted az egész kamrát...'
Egyáltalán ezt a műgyantát hogy kell kikeverni??Na mindegy nem kérdezek többet,úgyse fog rávinni a lélek hogy szétszedjem...
Amúgy gratu,de azért még egy kérdést felteszek:
Az első tuningodhoz képest HALLHATÓAN jobban szól,vagy csak egy kis lelki megnyugvást nyújtott hogy végül tökéletes munkát végeztél???
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest