Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
quinlan
tag
Update!
Újra szétszedtem a mélnyomót, mivel úgy gondoltam, hogy jobb ha eltávolítom a vattát a két IC panel közül. Elég meleg volt a hőleadó radiátor, és ez valószínűleg a vatta miatt volt.
És ha már szétszedtem, akkor gondoltam egyet, és csináltam még néhány modot
Először is kikevertem egy újabb adag műgyantát, majd eltávolítottam a gyári hangszigetelő szivacsot. A farostlemezek találkozása elég igénytelenül volt kivitelezve, ezért kiöntöttem az egész kamrát az illesztések mentén. Az apró rések így biztosan betömődtek. Elég sok műgyantát elhasználtam erre, és egy egész délutánom elment erre az egy műveletre, de szerintem nagyon megérte.
Ezután észrevettem, hogy ahol a két kábelköteg áthatol az elülső farostlemezen az előlapi panel felé, az két nagy méretű lyukkal van megoldva. Namármost, ezek a lyukak a kábelek átmérőjéhez képest sokkal nagyobbak, ezért ezen a helyeken hatalmas rések voltak. Ezeket jó szorosan kitömtem vattával, majd szigetelőszalaggal leragasztottam, hogy még véletlenül se tudjon kimozdulni a vatta az erős légáramok miatt.
Ezután vsiszaragasztottam a gyári hangszigetelő szivacsot a helyére. Ilyenkor döbbentem rá, hogy ezek a Geniusék azon spóroltak, hogy rövid szivacsot tettek bele. A szivacs ugyanis nem ér le a kamra aljáig egyik oldalon sem. Én éppen ezért ezt a hiányt kipótoltam és két, méretre vágott hangfalszivaccsal pótoltam a hiányt. A hátlapra sem került gyárilag szivacs, éppen ezért én oda is tettem. Itt elég macerás volt a méretrevágás, mivel a sok csatlakozó, és az IC panelek miatt különböztek a méretek. De végülis nagyon szépen meg tudtam csinálni, elég igényesre sikerült. (mindenesetre igényesebbre, mint a gyári megoldás...
Fontos! Akinek van jó minőségű hangfalszivacsa, az akár teljesen ki is cserélheti a gyári hangfalszivacsot. Ezen kívül akinek nincs ragasztója a szivacs ragasztásához, az használhat nyugodtan műgyantát is! Ez ugyanis a tömítő funckiója mellett igen erős ragasztóként is használható.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a modot, szinte gyerekjáték megcsinálni...Én azelőtt soha nem csináltam ilyesmit, mégis nagyon könnyen ment. Ahogy Krila is írta, elrontani semmit nem lehet..
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest