- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Aktív témák
-
Foobar
tag
Hali!
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a Genius-tuning, főleg mert én is eme hangfalszett tulajdonosa vagyok. Meg akarom én is csinálni ezeket a ''fimomításokat'', csak sajnos semmi önbizalmam hozzá, totál kétbalkezes vagyok ilyen dolgokban...Majd azért nekiállok, és meglátom, megy-e. De lenne néhány kérdésem:
1. Emlegettél valami hangfalszivacsot. Tudod, amit írtál, hogy gyárilag rövidet tettek bele...ÁÁÁÁÁ sajnos azt se tudom, mi ez a hangfalszivacsHol lehet venni? Mekkorát kell? És MI IS EZ egyáltalán? Légyszi válaszolj részletesen, mert mondom ebben a témában analfabéta vagyok.
2. Aztán írtad, hogy kicserélted a gyári kábeleket sokkal vastagabbra. Jól van, majd én is kicserélem, csak azt mondd el plz, hogy melyik kábelt cserélted? Van ugye az, ami a mélyládát összeköti a számítógéppel, tehát ami 3 jackkel megy be a hangkaresz kimeneteibe. Na meg vannak azok, amik a mélyládából mennek a front-, rear-, és center hangfalakba. Akkor most melyiket érdemes kicserélni? Mindet?
3. Vettem ilyen kétkomponensű ragacsot, Uverapid 20 a neve, a 20 azt jelenti, hogy kikeverés után 20 percig lehet felhasználni, azután megkeményedik. Nemtom ezt ismered-e, szerinted jó lesz? Praktikerben ilyet lehetett kapni.
Na, asszem ennyi a kérdés (egyelőre). Várom a válaszokat!!!
Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest