Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kr/\toS
senior tag
Igen jártam erre, de rendszeresen felsültem a patcher progival, safe módban patchelt ugyan de továbra is tiltva maradt a fizix. Viszont volt hogy szerencsém volt és bekapcsolt, de a dolog pikantériája hogy mindent ugyanugy csináltam mint az előző próbálkozásnál.

AZ NGOHQ-n is sokan panaszkodnak hogy win7 alatt nem lehet betallózni a kérdéses file-okat.Jelenleg 1 8500gt-t hülyitek fizikára a Cryostasis-hez, 177.xx es driverrel és 9.0.xx fizix meghajtóval, pár százalékkal jobb mint egy ppu, viszont többször fagy, a nagy erőlködés miatt valszeg.

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Be tudsz.Ati kókányolásra ne készülj elég nehezen beüzemelhető ráadásul kényes, az uj fizix driverekkel egyetemben letiltódik, szal nyűg.
Viszont 2 geforce is elfutkározik neked crossfire alaplapban VGA+dedikált fizika kombóban. Full HD-alatt épp megfelel egy 9600gt, de inkább a 8800/9800gt-től felfelé optimális. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Csak annyit füznék hozzá hogy 2 külön képernyővel is beüzemelhető.
Pont tegnap szántam rá magam a kisérletre. Mondjuk a fizix patcher cserbenhagyott de megoldottam régebbi 177.83as driverrel és a majdnem legujabb fizix update-el. Eddig müxik jól, csak a Batman AA-hoz és a Cryostasis-hoz gyengécske a 8500gt, most csak ez volt talonban.
-
Kr/\toS
senior tag
Annyi kell hogy legyen. :/
Igzából erre mondtam hogy jó a dolog, igazán a warmongerben és a cellfactorban látszódna hogy mire lenne képes a technológia, de egyik sem átütő játékszempontból. Ezen a téren talán a Graw2 az amiben egész jól elkapták a dolgot. Meglátásom szerint az elkövetkező játékokkal futja majd ki magát a PhysX, mikor már az alapkoncepcióban is benne lesz a fejlett fizika. Ahogy elnéztem a BIA3 videókat talán az már olyan lesz.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Olyan 30 magos lehet amugy a physx, valami miatt nem hozták még nyilvánosságra a konkrét chip felépítését, de az nv oldalán több tíz mag van említve.
Emellett azt mondom az API messze nem tökéletes, pl olyan irányt képzeltem az elején is a physxtől mint amire most az Euphoria engine képes. Ha bevezetnék a fracturing-et és az AI ragdollt azt tudnám értékelni.Azt gondolom a jelenlegi cél ugyanolyan gyorsra tenni a gpu fizikát mint amit célhardveren teljesített. Ez ez a következő generációs GPU-kon még és még jobban futhat majd, mégtöbb extra effektel. Míg ha csak a Physx chipet raknák rá a VGA ra a dolog maradna a jelenlegi szinten, és hát bár nem rossz azért van még ott hova fejlődni.
-
Kr/\toS
senior tag
Ezt a lassítós okosságot nem kéne híresztelni kollega. Sületlenség. Év végére lesz kész az a PhysX driver ami az összes API-t támogatja tehát a GRAW és akár a Cellfactort is GPU-n. A jelenlegi csak a 2.7.3 as API-t támogatja ezt használja az UT3 is, ezért kapcsol be csak azon.
És nem, nem csak 3 map hanem az összes fizikát a GPU számolja ha engedélyezve van.Jah és az SLI konfigban szerelt gépeken az egyik VGA-t lehet fizikára dedikálni, ez pedig már a jelenlegi driverrel is megy, igaz csak az emlitett API-val.
Ja opp a linkelt cikkben mindezt kifejtik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest