Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22695) Speed® válasza LLKobe (#22694) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

A ventiket 3 csavar tartja..ha a kanócot sikerül kiszedned a burkolat alól, akkor nem kell lebontanod a hűtést..de egy újrapasztázással egybekötni a műveletet nem biztos, hogy butaság.
Ami az F8akat (vagy végülis bármilyen 8cmes ventit) illeti, de, magasabbak, viszont a fedlemez kivágásaiban elférnek. Az meg, hogy kiemelkednek, még dizájnnak sem rossz, viszont lényegesebb infó, hogy egy normál magasságú ventinek kisebb hangerővel is nagyobb a légszállítása..valami ilyesmi a megoldás menete. Én azért szeretem az F8 PWM duót használni, mert ezeket összekötve a megfelelő átalakítóval (vagy akár a gyári csatiját felhasználva) a VGAra lehet kötni, így vezérelhető marad az egész.

Turbo modul sem rossz, ha meg tudod oldani a rögzítést, hisz PWMes..viszont ha már költesz, szerintem érdemesebb a jobb megoldásra törekedni..a Turbo modul ventijei max. 2000rpmen nem fogják érdemben átszellőztetni a bordát, annyira satnyák..ez a gyári baja is..a borda potenciálja nagyobb, de az ilyen kis pöcsköszörű ventik sz4rt sem érnek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.