- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
Kecsotam #34161 üzenetére
értem, hát majd mondonak valamit, ha nem stimmel. Én is gondoltam arra, hogy nekik megjelenik csak a "visszajelzés" hibás.
vandor01
hát ha a 200ft-os kütyüre is mondjuk 3000ft vámkezelés jön, akkor szerintem elég jelentősen visszaesik a csomagforgalom, vagy pedig összegyűlyti az ember a cuccokat (sokat) és egyszerre rendeli meg. Így még megérheti ha az itthoni ár annyival magasabb... (mert akkor csak egy vámkezelési díjat kell fizetni)
Illetve lehet erre lesz a kínaiaknak is lépése, lehet minden cucc már itt eu raktáron lesz, vagy ahogy most is trükköznek, hogy eu-s országban újracsomagolják (ahol mondjuk kevés az áfa) és onnan megy tovább... tehát ami most is van áfakerülős módszer, azt próbálják majd minden csomgara... Persze lehet emiatt minden kicsit drágább lesz, de ha már eu-ból jön, akkor itt nem raknak rá magas áfát meg vámkezelési díjat.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest