Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferike81

senior tag

válasz Cruzito76 #33836 üzenetére

Van ilyen. Viszont, ha hozzávesszük, hogy rendeltem 15 ezresért három telefontokot szép hazánkból, és mindezt 1499Ft-os postaköltségért sikerült a postának 4 azaz négy nap alatt kiszállítani, akkor nem is olyan sok a 8 juró Kínából. Persze én is sok dolgot free shipping-gel rendelek, de az értékesebb motyónál nem sajnálom azt a 8-10 de akár 20 dodós szállítási költséget. Persze hozzászoktatta a jó kínai kereskedő a magyart az ingyen postára, ezért nem is esik jól, ha pénzt kér a szállításért. Hazánkban ez természetes. Ha rendelünk valamit akkor fizetünk a postáért. Pl múltkor kellett egy alkatrész amit megrendeltem és a 265Ft-os bruttó árra jött szintén 1500Ft postaköltség. Na de ha kell akkor kell. Nem kioktatásnak írom, és nem is okoskodni akarok, csak ha innen nézed a dolgot akkor rájössz, hogy hazánkban csak így megy az online rendelés.

• Lomas

tag

válasz Cruzito76 #33836 üzenetére

Örülök neki, de hidd el, többen vagyunk itt most olyanok, akik kötöttek biztosítást, és van közülük olyan akinek már elindult a refund disputéja, amely jelenleg 50%-os visszatérítés ajánlatnál tart, még egyszer mondom, a biztosítás ellenére. És ezek többségében mind 300-400 USD közötti telefonok, amit már azért biztosít az emberfia, eés nem 30 USD értékű táskák.

Cikasz

Szintén örülök neki, hogy ilyen felelősen gondolkodsz, megkötöd a biztosítást, és EDDIG ez volt a tapasztalatod. De ha visszaolvasol, tapasztalhatod, hogy a GB-nél jelenleg semmi sem biztos, csak talán az, ha elmész érte Kínába.

Új hozzászólás Aktív témák