- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
w.miki #28346 üzenetére
Belföldön nem követhető, sajnos a postán széttárják a karjukat (személyes tapasztalat). Azonban ettől még egy próbát megér a kérdezősködés (a városod, illetve területed szerinti központi postán), mert mikor nekem ilyen volt, nekem sem találták, erre mit ad Isten, másnap várt az értesítő, hogy pont aznap érkezett meg és ballagjak el érte.
Mondjuk nekem csak 1-2 hét telt el, nem pedig több, mint másfél hónap. Elképzelhető, hogy a vámon akadt meg, lehet, hogy érdemes lenne a vámosokat megkeresni valahogyan. Én is ezen filózom most, mert egy másik, nem GB-s csomagom több mint 1 hónapja megérkezett az országba, de azóta sem ért ide, és nem tudom, hogy a vámon ülnek rajta vagy már valaki lenyúlta, vagy a postához került-e egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest