- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Ciccuka #20312 üzenetére
Nekem is 4 rendelés tökéletesen lezajlott 14-15. napon kezemben volt a csomag a DPD hozta. Most van egy beragadt konténer ami kicsit késik (20. munkanap telt még csak el nem aggódom). Ez a Xiaomi router másnak is így küldték NL postával ,remélem kapok valami kompenzációt a drágább szállítás miatt az áfáztatás+postai megbízás ára nem érdekel én azzal eleve számoltam. Amennyit már a 4 illetve öt termék árán eddig spóroltam az EU Express-el bőven kárpótolja ezt az egyet amúgy is.
M@Db0Y Pont a 9.14-es konténer van nálam is beragadva.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ciccuka #20312 üzenetére
"rendszer"???
Most ez miből jött le neked? Rengeteg Eu Express-es szállítás megy folyamatosan, de volt 3, amikor nem tudták teljesíteni, bár nem volt túé korrekt, de legalább írtak, hogy "Bocs, haver, hiába fizetted ki, máshogy adjuk fel..."
Három eset! Vagy többről tudsz? Nálam, ha van olyan 500 db. "normálisan" működő Eu Expresses feladás, meg 3, amikor mégsem teljesítette a feladó, amit vállalt, akkor nem a háromra mondom, hogy "rendszeres"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest