- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
csuzda #17917 üzenetére
Üdv. Szerintem jó lehet a porallergiára, mert van benne HEPA szűrő , mindenhol azt írják,hogy a 99,99%-át kiszűri a PM2,5 részecskének is az meg úgy tudom,hogy már a olajfüst kategóriája (2,5 μm). Nincs allergiám, ebben azért nem tudok biztosan segíteni.
Könnyen kezelhető a saját alkalmazásából, folyamatosan mutatja a levegő szennyezettségét. Nálam eddig 90-es volt a maximum jelzés(portörlő rongyot megráztam előtte) 600 a felső határ amit kijelez. Porszívózás után felmegy 50-es szintig majd onnan egy fél óra alatt 10-ig levitte egy 47 köbméteres szobába a levegő minőségét. Van egyébként hozzá még zöld színű filter is az kiszedi a formaldehid maradványokat illetve lila az bakteriális szűrést is végez.
A csere filter árával érdemes még előre kalkulálni az nagyjából fél évig használható és 10000 forint felett van az ára.
Automata módban de főleg esti módban nagyon halk, lehet egy saját beállítást is megadni,ezt szoba lég-köbméterhez lehet hangolni itt már lehet hallani a hangját főleg turbo fokozaton,igaz akkor sokkal nagyobb légtömeget mozgat. App-ban van egy öntanuló funkció figyeli mikor ,hogy kapcsolgatod és azt próbálja eltanulni.
Így párhét használat után azt mondom megéri érezhetően/láthatóan tisztább a szoba levegője. A szűrőn egybefüggő "szöszréteg" alakult ki tehát ellátja feladatát. Árértéke jó, itthon néztem hasomlót azok dupla de inkább háromszoros árban voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest