- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
nem buktam egy fillert se...
legalabb is azt hogy nalluk kellet eltapsolnom.... de azt szeretjukazert 1-et (Hi12) csak vettem mikor nagyon nagyon akciooos volt 156ejroert kinyabol ingyen szallitassal LVS.... 7nap alatt megerkezettt reggel 6kor landolt a repcsi 11kor a kezemben volt trefa mentesen (belgiumban) hasznaltuk 6honapig..... szep kellemes darab tueles keppel... DE.. egy tetu... ezzel az atom procival azt hitten neha elfelejtett valamit vagy szenilis lett de igen sokat gondolkozott ket kattintas kozott
azt nem ertem ugyenaz a proci van a TV(win) dobozomban... sot kevesebb memoriaval csak 2GB... es 1000x jobb gyorsabb hasznalhatobb...ki erti ezt??? a Hi12 jofogason van aki 99e ft kert erte marciusban! 70e ert elvittek 2nap alat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest