Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth
üzenetére
$10 feletti terméknél maradt a szokásos rend.
10 pont a text, 70 pont a kép+video$10 alatt lett a sávos besorolás. Ide ír valami double pointot is, de nem értem mikor.
Nincs a duplázás akkor ha az első 5-ben vagy, legalábbis nem látom.250 pont akkor jár a videódért, ha bekerül a video communityba (gondolom, ha nagyon jó lesz a videód, és sokan nézik/ajánlják)
Viszont 10 pont jár majd a Ticket zárás után, ha értékeled a Customer Service-t (ez ma nálam még nem ment)
(update, kaptam pontot ticket zárásra, de csak 5-öt - eddig mondjuk még ennyit sem - kérdés nyissak e ticketet, hogy az előző ticket zárására csak 5 pontot kaptam 10 helyett, majd zárjam azt is? így 15 pontot tudnék szerezni
kb 80 Forint) -
bazsimano
őstag
válasz
wentworth
üzenetére
nem!
ezek a pontok a reviewek /ertekelesknel jarnak es megszabtak a maximalis pontokatamiket kaphatsz es kondiciokkal.
- a termek ára 1 dollar alatt van akkor maximum 10 pontot kaphatsz az ertekelesert.
-a termek ara 1 es 5 dollar kozott...akkor az ertekelesert max 50 pont jar
....es igy tovabb
azaz nem igy tovabb,...mert szerintem max 100 pont a max amit adnak..ha csak nem talaljak nagyon jonak a videodat...mert akkor akar 250 pontot is kaphatsz!a pontok szerintem tovabbra is 50pont =1 dollar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Macska topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb 80 Forint)