Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #11858 üzenetére
Én meg van hogy ott direkt nem írom ki ami akciós Gearbest-en
És az ottani sok felesleges hozzászólás között jobban elvész mint itt ahol tényleg csak az adott oldal ügyes bajos akciós dolgát lehet kibeszélni
Esetleg azt lehet kérni vagy oda vagy ide(tényleg nehogy hozzászólás gyűjtésnek vegyék, nem mintha rá lennék szorulva), én akkor mindig csak ide fogom kiírni ami olyan és szerintem megéri
-
beg
veterán
válasz
maestro87 #11858 üzenetére
Valahogy racionalizálni kellene, az tény. Van külön gb, bg, ebay, ali topik. Plusz az ebay kütyü ami egy ömlesztett mindezek közül.
Majd valamit kitalálunk de akinek ötlete van, ne tartsa magábanDe az nem járható, hogy a fent felsoroltak mindegyikébe beírom, hogy cicás kulcstartót keresek jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest