- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
adalbert1 #2128 üzenetére
Te, nagyon húzós volt!
Mondom ezt úgy, hogy rengeteget tanultam és készültem és ezt szó szerint kell érteni. Február közepén nekiálltam, hétvégenként tanultam a tételeket, áprilisra végeztem az A tételekkel, jöttek a B tételek, jó 1.5t hete végeztem a B tételekkel elkezdtem átismételni az A-t de mivel már régen tanultam meg őket volt olyan, hogy úgy éreztem mintha most olvasnám először.Védéssel nekem szerencsém volt, hagyták végigmondani a prezentációt, fontos hogy csak a saját részekre koncentrálj a prezentációban a többi nem érdekli őket! Nekem nem kérdeztek közben, végén az elnök kérdezett kettőt de pont olyat amire nem is számítottam és nem akartam kamuzni megmondtam, hogy nem erre nem gondoltam, ezt a részt nem vizsgáltam. Illetve még azt is kérdezte, hogy a tervem fizikailag meg lett-e valósítva valahol. Erre is nem volt a válasz, de nem húzta le a jegyemet, megkaptam rá a 4-est, szerintem a bíráló is ennyit ajánlott rá.
A tételekből szerencsém volt két olyan húztam amit elég jól tudtam, teleírtam a papírokat, mindenre írtam valamit és ennek ellenére elárasztottak kérdésekkel. Bár mindkettő tételben volt 1 hiányos rész, egyikbe meg kicsit belekeveredtem. Nagyon szar tud lenni, ha ki akarnak belőled szedni valamit de fogalmad sincs hogy mit és mindenkinek az jön le hogy tök hülye vagy. Volt olyan kérdés amit elmondott az A tételes tanár én pedig nem értettem a kérdést sem! Szóval csak néztem bután... Nem kértem, hogy ismételje meg mert akkor sem értettem volna. Fogalmam sincs mire gondolt de olyan dolgokra amik a kidolgozott tételekben nem voltak benne.
Végül 3ast kaptam a tételekre, de ma 12-en voltunk abból 4nek nem sikerült (mondjuk 1 meg sem próbálta). Az elnöknek elég karakán véleménye volt mindenről a végén az értékelésnél le is húzta kicsit a társaságot, hogy nagyon sok gyenge feleletet hallott és annak ellenére hogy elvileg mérnököknek készülünk nagyon gyengék voltak a diplomamunkák (volt olyan aki 2est kapott a diplomavédésére).
Nagyon sok múlik a vizsgáztatókon (tegnap állítólag aki minimálisat is írt bármelyik tételhez vagy mondott valami kevés okosságot azt mind átengedték) és tanulni kell! Ha ott akarják kihúzni belőled az már régen rossz mert az csak jó esetben lesz kettes de ha leblokkolsz mint sokan ilyen helyzetben akkor nem lesz meg az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest