Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Dinap
csendes tag
Nem tudom kinek képzeled magad, hogy primitívnek nevezel! Na és ahhoz végképp nem értem hogy jössz, hogy lenézd az ápolónőket, a favágókat stb. Remélem nem egy 10-12 éves gyerek sokatmondó hozzászólásai örvendeztetnek meg!
De úgy látom itt mindenki olyan okos, és soha nem akadt még el semmiből! Gratulálok!
Minden vizsgámat megcsináltam, és nem is anyuka meg apuka pénzéből járok iskolába félévente 120 000 ft-ért, mint egyesek...
Ezzel a matekkal küszködök sajnos!
Ez a szöveg meg már annyira unalmas, hogy ezt meg ezt hallottam, meg itt írták, hogy gdf-es diplomával nem vesznek fel sehova... Olvasta már valaki személyesen a két szemével ezt a hirdetést???? Mert én még ilyennel nem találkoztam!!!! Mindenki csak valakinek a valakijétől hallotta!
Mindenhol lehet alibiből diplomázni!Főleg akinek sok pénze van rá! Nekem is vannak ismerőseim a műszakin meg a kandón, és ők sem vetik meg a segédeszközöket társaikkal együtt! Szóval nem kell a gdf-et általánosítani, a többi hely sem szent!
Egyébként meg tökre nem számít milyen és hány diplomád van a legtöbb esetben (persze vannak kivételek), hiszen manapság az tud érvényesülni, akinek jó kapcsolatai és ismerősei vannak!
Továbbra is várom, hátha van valaki aki segíteni tudna, nem csak ítélkezni felettem, mikor nem is ismer! Köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest