Hirdetés

Aktív témák

• Sihto_

tag

Sziasztok

Én is gdf-es vagyok, persze a matekkal nincs semmi gondom.
    Tényleg furcsa, hogy miért megy ezerrel a gdf fikázása, amikor sokkal rosszabb sulik vannak és sokkal könnyebben el is végezhetők,. Szerintem ha valaki tényleg jó rálátást akar az informatikára, akkor sajnos el kell végezni 2,3 főiskolát vagy egyetemet és tanfolyamokat, ami belefér, persze közben dolgoznia kell ( és nem idegenforgalomban, hanem valami info területen) . A tapasztalatom az egyes tananyagokkal meg az, hogy max a 20-30 %-at hasznosíthatod, ha egy nagy tudást igénylő változatos munkahelyed van, ha pedig egy beszükült kis programozó vagy, aki kb. 2 nyelven programozgat egész életében, akkor meg az 1 %-át használod az anyagnak, mert a többi tudásodra a diploma után teszel szert. (lehet a teljes tudásra)
    Azt meg épp ésszel tényleg nem lehet felfogni, hogy miért kell egy középiskolásnak osztani az észt, akinek nincs semmilyen tapasztalata a felsőoktatásban - mert ami már átment az ismerősök szürőjén vagy torzitásán, azért arra ne alapozzunk már.
    Meg hogy mindenféle végzettség nélkül hálózatokat beállítani, azért ez eléggé durva, inkább azt mondanám, hogy egyszerübb úgy programozni, mert veszel egy c++ könyvet meg egy gépet neki ülsz és megtanulod, de egy cisco router -ről nem fogsz sehol sem könyvet találni, meg gyakorlat nélkül nem fogsz unixos rendszereket üzemeltetni, arról meg ne is álmodj, hogy beengednek mindenféle serverszobába, hogy gyakorolj, erre csak akkor van lehetőséged, ha egyetemen tanulsz (akkkor sem mindig)
    Munka mellett pedig a gdf nyújtja a legtöbb lehetőséget, ki teheti meg azt, hogy olyan a munkája, hogy el tud menni 2 hónapra szabira minden félévben, mert vizsgaidőszak van. Szellemi munka mellett meg egyszerüen nem hiszem el, hogy csak a vizsgára kelljen szabdnapot kivennie.

Aktív témák