Új hozzászólás Aktív témák
-
255W
csendes tag
Ha nem lenne fent driver, akkor hogyan használtam volna négy éven keresztül a számítógépes frissítéseket? WebUpdater, MapSource, MapInstall és a MyGarmin webhely is simán felismeri a számítógépre kötött készüléket.
De biztos ami biztos, lefuttattam ezt a driver telepítőt is, majd próbálkoztam. SikertelenülHárom különböző USB porton is kipróbáltam, semmi. Viszont azt is észrevettem, hogy hiába telepítettem fel a Garmin USB drivert, ettől a Win7 még a saját driverét használja és ki sem tudom cserélni a Garminra.
Leírom hogyan csináltam és mit látok közben:
1. Ki van kapcsolva a GPS, a kábel csak a PC-be van bedugva, a g7towin progi elindítva.
2. Bekapcsolom a GPS-t, balra húzva tartom a kapcsolót és amikor megjelenik a Garmin felirat, bedugom a hátuljába a kábelt.
3. A készülék bootolása folytatódik (a kapcsolót még mindig tartom balra elhúzva), elindul a zöld csík a képernyőn, majd végig ér és eltűnik.
4. Megjelenik a PC-n a GPS mint meghajtó és elengedem a kapcsolót. (Pontosabban két meghajtóként jelenik meg, az egyik a GPS, a másik a benne lévő SD kártya.
5. A g7towin program a már leírt üzenetet írja ki.Ettől függetlenül köszönöm a segítő szándékot, de sajnos nálam ez nem megy.
A másik két, általam korábban leírt módszert én is fórumokon találtam, abban reménykedtem megerősítesz majd az alkalmazhatóságukat illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest