- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
7ER
aktív tag
Nekem 250w van és ezt amit írtál még nem próbáltam ki. Lehet, hogy a g7towin így működik a 255-nél? -Jó pap holtig tanul.
Én csak annyit tudok az e fajta "bedugásról", hogy ha fel van installálva a laptopra a Garmin Mobile XT és futó program mellett bedugom az USB kábelt a GPS-be, akkor a GPS mint műhold vevő működik és a képernyőn látható a navigálás. Persze szükséges hozzá térkép is. -
255W
csendes tag
Azt hiszem megtaláltam a módját annak, hogyan lehet biztonságosan, reflex-gyakorlatok meg mindenféle begyakorlást igénylő mahinációk nélkül használni a g7towin programot!
Kétszer kipróbáltam a módszert egymást követően, előről kezdve mindent, csont nélkül ment a dolog
1. Bekapcsolni a GPS-t, az USB kábel ne legyen még bedugva, elindítani a g7towin programot a PC-n.
2. Belépés a rejtett menübe (elég a főoldalra, nem kell lapozni semerre), majd összedugni a GPS-t a PC-vel.
3. Mindenféle további rejtélyes dolgok nélkül kiolvassa a g7towin az adatokat!Íme az eredmény:
nüvi 255W Software Version 7.60 ID: 827
Unit ID: 34*******1; USB Comm via Bulk Pipe
VERBMAP Worldwide Autoroute DEM Basemap, NR 5.01
VERSMAP NaviGuide 6.5NT 0.00
VERTZMAP Time Zone Map 11.00
stb.Remélem ez mindenkinél működni fog, próbáljátok ki és jelezzetek vissza!
-
7ER
aktív tag
Szerintem nincs Garmin USB drájvered a gépen. Nekem is Win7 64bit van és tökéletesen működik. Persze én már régen azzal kezdtem, hogy felraktam a drájvert. Ami meg a HWID-ot jelenti: Hát én nem vagyok benne biztos, mert én mindig a g7towin-al olvastam ki. Feltételezem, hogy ha más módon is biztonsággal ki lehetne olvasni, akkor egyéb fórumokon sem ajánlanák ezt a programot. Szóval nem tudom.
-
7ER
aktív tag
Ahhoz le kell tölteni a G7ToWin programot.
Ennek a kezeléséről már írtam ebben a topikban.
Nem akarom ismételni csak ha muszáj. Ha végkép nem jutnál előbbre, akkor írj és leírom újból. Na jó. Hogy ne kelljen keresned, Inkább leírom.
Ha feltetted a programot:
1. GPS-ből az USB kábel kihúzva és a GPS kikapcsolva !
2. Indítsd el a programot, válaszd ki a file/configuration -ben a COM port résznél az USB-ét
3. Garmin bekapcsoló gombját told balra és tartsd ebben a pozícióban, ha megjelenik a garmin logo, akkor a másik kezeddel nyomd be az USB kábelt a csatlakozójába.
4. A g7towin-ben válaszd ki a gps/ get gps HWID, jegyezd meg, hogy milyen ID -t írt ki (3 karakter)
Ha nem sikerülne a kiolvasás, akkor ismételd, gyakorold be mert ha nem a megfelelő pillanatban dugod be az USB kábelt, akkor eredménytelen lesz a "kísérlet". Ilyen az "amatőr, nem hivatalos módszer".
A program semmiféle hibát nem okoz, sem a PC sem a GPS-ben. Kizárólag erre a célra készült.Egyes esetekben érdemes a tűzfalat és a virusvédelmet kikapcsolni.
Ha jutsz valamire, akkor a tanulságot vagy eredményt, mások okítására ide leírhatnád.
Sok sikert. -
7ER
aktív tag
GPS "MENÜ" -jéből elérhető rejtett menü elérése:
GPS készülék és kártya információk:
1. Jobboldalt fent található az akkumulátor töltöttségét jelző ikon erre a területre 4-5 másodpercig tartó "érintés" majd "felengedés" után, megjelenik az operációs rendszer és a hardverkiegészítők státusz ablaka.GPS által érzékelt műholdak és azok adatai:
2. Baloldalt fent találjuk a műhold jelének vételi minőségét (térerő) jelző 5db függőleges csíkot. Erre a területre 3-4 másodpercig tartó "érintés" majd "felengedés" után, megjelenik a műhold státusz ablak. -
7ER
aktív tag
Szia.
Természetesen igazad van az üzletpolitikát illetően. A GPS olyasmi mint a telefon. Félévente jönnek újabb típusok és . . .
Szerintem meg kell gondolni, hogy a kívánt szolgáltatás elérése arányban van e a kockázattal. Ez nem minden esetben éri meg és előtte érdemes alaposan átgondolni. Az a történet, hogy hasonló "mahinációval" egyszer én (is) kinyírtam a GPS-emet. Elég sokat olvastam, kínlódtam, mire életre tudtam kelteni.Akkor még nem tudtam, hogy azonos típusjelzésű készülékek is eltérhetnek egymástól. A készülék rejtett menüjében meg kell nézni a HWID (
HWID: hardver azonosító) azonosítószámot, majd utána kell nézni, hogy a Te HWID számú készülékedre jó e a firmware. Ha úgy találod hogy igen, akkor manuálisan rátudod tenni és működni is fog.(WebUpdater-rel nem lehet megcsinálni, mert ezt nem engedélyezi a Garmin.)Bár eléggé jártas lehetsz a dolgokban de én mégis a figyelmedbe ajánlom: A firmware frissítést lehetőleg laptop, vagy asztali PC esetében szünetmentes PC-táp használatával csináld, mert egy véletlen vagy pillanatnyi áramszünet végzetes lehet a GPS-re. Ekkor csak a szerviz, vagy sok bajlódás után tudod életre kelteni.
Sok sikert Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest