Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Na én pont ilyen helyzetben vagyok,holnap viszem vissza a telomat telenorhoz.Egy éve vettem feb.2 án,kb 1 hónapossan bedöglött.(Komplett alaplap csere stb) Most az akkuja szórakozott visszavittem,elküldték szervizbe,egy hét múlva visszaküldték,hogy igen szar az akku, de egy napja lejárt a garim,mert 3 án vittem be a telenorhoz a telom.Közben ugye 2-3 hétig 1 honapos korában szervízben volt, azt az időt elfelejtették a drágáim Szóval tök jogos az igényem,hogy cseréljék ki az akkut nem? Az akkura 1 év gari van amúgy, a papírok szerint.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Superhun #18360 üzenetére
Bementem.Vásárlók könyvénél tart a dolog. A kis csaj közölte hogy az akkura szerinte nem vonatkozik ilyen esetben a gari meghosszabítása Bement a főnökhöz az is ezt mondta.Azt mondta hogy ír egy levelet a szervíznek,majd válaszolnak.Mondom kb mikor,1 hét 2 hét,azt ő nem tudja.Mondom neki,hogy kapok valami papírt hogy ma itt voltam.Válasz,nem tud adni semmi papírt Na akkor kértem a vásárlók könyvét,ami se lepecsételve,se aláírva ugy kellett azért is szólni.Leírtam a szitut,legalább van a kezemben bizonyíték.Azt is beírtam,hogy mekkora bunkó volt a hölgy.Elakart zavarni leülni,hogy én kérdezősködök és ő ezért nem tudja bepötyögni közben a gépbe az adatokat.Mert ő már minden kérdésemre választ adott.A lóf@szt Szóval pécsen árkád telenor ilyen Kiváncsi vagyok mikor hívnak.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Superhun #18364 üzenetére
Nem indokoltak,csak közöltek Mutattam nekik a gari papírom,amin levan írva,hogy ha szerelik a telót x napig,annyival meghosszabodik a gari idő.Egy szóval nincs az írva sehol,hogy kivéve akku,töltő akármi.Papírt sem akartak adni,amivel igazolhattam volna,hogy én itt megjelentem a hibás telóval.Ezért (meg a csajnak a minősíthetetlen stílusa miatt) lett vásárlók könyve a vége a sztorinak.De ez vicc hogy egy több éve ott dolgozo ember(szerű) nem tudja az alap garanciális feltételeket/jogokat...amúgy lenovo vibe s1 lite beépített akku.Ha vége a sztorinak leírom mi lett belöle.Most hívom a pesti telenort,panaszt teszek
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv.Ma vásároltam a praktikerbe egy páramentesítőt.Neten rendeltem,bolti átvétellel.Hazavittük nagyon zúgot.Jobban megnézve láttam a sarkánál elvan törve.Ha visszaviszem még ma,beleköthetnek abba,hogy a csomagolás belső darabjai nincsenek meg?Csak a doboz van,a többit rögtön kidobtam a kukába.
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Pécsi gyerek #18383 üzenetére
Szó nélkűl cserélték a praktikerbe a cuccost.Kb 5 perc alatt elintézték.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Attix82 #18400 üzenetére
Boltja válogatja milyen a hozzá állásuk.Én pont a napokban vettem egy páramentesítőtt praktikerből, el volt törve.Nem problémáztak azon,hogy mi törtük e el,azonnal cserélték.(aznap visszavittem)Persze vannak "kötekedő" boltok sajnos...
-
Pécsi gyerek
addikt
Ez a válasz érkezett a telenortól :Az érintett előfizetéséhez 2017.02.02-án vásárolt Lenovo Vibe S1 Lite készüléken a munkafelvételi jegyzőkönyv alapján fődarab csere (alaplap csere) történt, így az 1 év jótállás erre a fődarabra újraindult. A fődarab csere ugyanakkor a készülék tartozékait nem érinti, így a tartozékokra nem indult újra a jótállás.
Az ismételt szervizelés esetén így a készülékkel kapcsolatban felmerült hiba jellegéből adódóan a fődarabra vonatkozóan még lehetőség van az 1 éves jótállás keretein belül a javításra, míg a tartozékokra már nem. A hiba vizsgálata és a javítás lehetőségének az elbírálása a szerviz feladata, azonban a szerviz szakvéleményét a Telenor elfogadja.
Még egy kört futok a békéltető testületnél,kíváncsi vagyok.De nem értem még mindig,ha nem tudom használni a telefonom 34 napig,akkor mért nem hosszabodik meg mindenre annyi nappal.Az akkuját sem használom addig, meg a készüléket sem tudom ugye addig rendeltetés szerűen.
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Lackooo84 #18446 üzenetére
alaplap csere) történt, így az 1 év jótállás ERRE a fődarabra újraindult. A fődarab csere ugyanakkor a készülék tartozékait nem érinti, így a TARTOZÉKOKRA NEM INDULT ÚJRA a jótállás. Magyarúl benne van a szövegben minden.Az akkura pl nem számolják el azt az időt,amit szervízben volt.Mért is?
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Új fordulat A telenornál én üzleti előfizető vagyok. Voltam ma a békéltető testületnél,bevittem a bizonyítékaimat,de azt mondta a hölgy hogy máshogy megy ha nem lakossági az előfizetésem.Hétfőn megyek vissza, mert a telenor válasz emaileit nem nyomtattam ki.Kíváncsi leszek, hogy azért mert üzleti előfizetésem van,hogy fognak menni a dolgok.Valaki tudja?Elküldenek egy másik hivatalba?
-
Pécsi gyerek
addikt
Anno egyéni vállalkozásban kellett örködnöm.Szóval én voltam a cég Közben már vissza adtam az egyéni vállalkozóit,de az előfizetésem még arra lett kötve.Ilyenkor ,ha egyéni vállalkozó voltam,akkor hova mehetek,a sóhivatalon kívűl .Amúgy poén hogy ha az én nevemen van,cég nem cég,akkor is csak egy garanciális kérdés
Utálom ezeket a jogi csürcsavarokat.
"terméket nem a termelési tevékenységükhöz vették" na én őrként biztos nem termeltem semmit vele[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Armahun #18496 üzenetére
Semmi rossz szándék nincs bennem,komolyan !!!De te magadat b@sztad át,de keményen.Hogy a lótúróba lehet úgy vásárolni mint a világtalan?Alap,ha valamit veszek kb tisztában vagyok annak az álltalános árával.Nem egy két ezer ft ról beszélek,de azért az feltünt volna keményen hogy 13 és 21 között elég nagy a szakadék És az hogy te mit feltételezel egy régóta működő cégről,arra csak annyi,hogy hinni a templomba kell.Én még életembe nem vásároltam ilyen hanyagúl
-
Pécsi gyerek
addikt
Ma megyek vissza a békéltető testülethez. Közben ráleltem a neten,hogy az egyéni vállalkozó speciális eset.Ezért :[link]
Az egyéni vállalkozó azonban speciális eset, ugyanis az nem rendelkezik jogi személyiséggel. Így tehát akár meg is illetheti az elállási jog, de csak akkor, ha szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül jár el – azaz pl. nem értékesítés céljából, hanem személyes használatra vásárol, végfelhasználóként. Szóval én nem azért vettem a telefonom,hogy a céges ügyeimet intézzem róla,hanem hogy a családtagjaimmal komunikálni tudjunk.Kíváncsi vagyok mit mondanak a békéltető testületnél erre.
U.i. :látom,hogy a cikk az elállási jogról szól,nem garanciáról,de jól definiálja,hogy én egyéni vállalkozóként is lehetek akár fogyasztó.És akkor a békéltető testületnek foglalkoznia kellene az ügyemmel.[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Superhun #18505 üzenetére
Teljes siker Mivel nem a válalkozásomhoz használtam a telefont,sosem írtam le adóból telefonszámlát stb,ezért sima mezei fogyasztónak tekintenek.A garancia kérdésben is egyértelműen igazam van. Benne van a törvényben...Most várok.
-
Pécsi gyerek
addikt
Kétszer jártam így.Egyszer interspar pécs,a meghirdetett tv az akció első napján nyitáskor elfogyott Kicsaptam a balhét,hogy akkor vásárlók könyve stb,hoztak eggyet a raktárból rögtön. (kiderűlt,hogy annyira jó áron volt a thomson 50 cm es tv,hogy az interspar fönökség,és alkalmazottak már a raktárban megvették maguknak,kb 14 éve volt...)
Másodszor tesco pécs,az előbb említett régi tv-t akartuk lecserélni,egy laposra kb 1 éve.Szitu ugyan az.Akció első napja,bemegyek kinézett tv sehol A karma Megreklamáltam (ebben sajnos rutinos vagyok) az info pultnál,közölte a gyerek,hogy pécsre eggyik boltjuk sem kapot (peddig a kezembe volt a reklám újság amin eggyértelműen rajta volt hogy pécsen ebben a boltban is lesz) ês közölte azt is hogy nyugodtan beírhatok a panaszkönyvbe,ő leszarja,de ő sem érti hogy mért csinálja ezt a tesco,mert ez elég sokszor előfordul sajnos. Kicsit körűl néztem mérgemben mert tv-t akartam most azonnal,és mákom volt,találtam egy jobbat Nem hd,hanem fhd,és 2 ezerrel olcsóbb volt. A panaszkönyvet nem kértem el,mert elégszer beírok amúgy is.
Már várom a következő tv vásárlásunkat.😂[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Gombinyó #18561 üzenetére
Az automatikus email az csak egy jelzés hogy vették az igényed arra az adott dologra.Ha viszont a telefonba azt mondták,hogy mehetsz a cuccért,az szerintem eggyértelműen azt jelenti,hogy elfogadták a rendelésed.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Sokimm #18581 üzenetére
Ha sárgásodna a kijelzőm,én visszavinném simán.
Amúgy valakinek van tapasztalata,hogy a békéltető testület álltalában mennyi idő alatt intézkedik?Alapesetben ugye 1 hónapon bellűl ha jóltudom?
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Timyyy #18616 üzenetére
Az hadján hogy bemész,de mindent fénymásolj le,nyomtass ki (emailek stb)Főleg azt az emailt amiben próbáltad rendezni velük a dolgot,ha van ilyen email.Amúgy én is most adtam be,és állítólag 90+30 napjuk van a békéltetőknek
-
Pécsi gyerek
addikt
Konkrétan elég nehezen tudom elképzelni hogy szószerint ellopják a csomagom Az ember mondjuk vesz valamit neten,fizet egy cégnek ugye.Na már most ha én azt nem veszem át/nem hozza ki a futárcég akkor a biznisz konkrétan létre sem jött.Utalhatja is vissza a pénzem a cég,vagy küldheti újra.Szóval max a cégtől loptak,nem a megrendelőtől.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz LuckyL #18632 üzenetére
Kiröhögi,nem röhögi,a sor végére rak tök mindegy.Az élet számtalanszor igazolta már,hogy hatásos az asztalra csapás.Nem egyszer fordúlt elő velem is,és ismerősökkel is,hogy a szép szóból nem értettek.Ahol úgy kezdik,hogy elhajtanak a vérbe,ott nincs mese,harcolni kell,mert lesz@rják különben a fejed.Sajnos az ilyenekkel nem megy úgy hogy léccciii,meg ne már,meg stb.Volt hogy az eon nem akart kijönni szerelni,peddig úgy szólt a fáma,hogy ha a hibát 18 óra előtt bejelented,kötelessek aznap kijönni.Kis fenyegetőzés a diszpécserrel,megoldotta a dolgokat.Sorolhatnám még az eseteket,cipőbolt,műszaki bolt,telenor,tesco,stb.Sajnos sokszor csak a "határozott" ember tudja elérni a jogos célját.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Tomics #18652 üzenetére
Nem nem normális 3 napon bellűl az a normális,hogy visszaviszem a boltba,és hozom a másikat 15 perc múlva,egy kis papírmunka után.(vagy kapom vissza a pénzem ott azonnal)Nekem egyszer a monitorom volt pixelhibás,a negyedik !!! napon vettem észre,és vittem vissza.Tudom,elvileg elzavarhattak volna,de még így sem tették.Megnézték,szar cserélték.Mindenki örűl.Pécs Árkád Mediamarkt
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Peddig fájhat a laptopszalonnak.Mi az hogy veszek náluk valamit,ha meg garira kerűl a sor,akkor menjek a hp-hez A nagy ....oldják meg ahol vettem,alap.Akitől veszem bolt avval vagyok szerződésben,az hogy ő hogyan intézi a hp vel gyártóval az nem a végfelhasználóra tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
"Az is vicc, hogy ez amúgy a Laptopszalonnak jelenleg nem is fáj. Mert egyből mondták, hogy a HP Szervizt hívjam, nem foglalkoztak velem."
Nekem ez azt jelenti hogy elkükdte a bolt a fenébe,hogy menjen a hp hez,mert ők nem foglalkoznak vele.A másik lehetőség az hogy nagyon rosszúl fogalmazott a tulaj.Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz sasa134 #18670 üzenetére
Teljessen mindegy hogy hol akad el az ügyintézés,az mindig az embernek fáj.Teszem azt bevitted volna a boltba,akkor is ugyan az lenne sajnos,csak a boltot hivogathatnád.Alapesetben meg az emberek többsége oda viszi vissza ahol vette,nem a szervízbe.És a bolt nem küldheti el a francba.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Abban igazad van,hogy vitázhatunk itt, a gép szar,hp a hibás hogy nem viszik el a gépet.(az meg röhej hogy az ember meg a saját költségén nem küldheti el)De viszont én nagyon ritkán hallok olyat, hogy az ember ne oda vigye vissza,ahol vette.Beszarik a tescoba vásárolt micro,oda viszem vissza.Beszarik a praktikerbe vett fúró,oda viszem vissza,stb.
Persze ha megszűnik a bolt,az más tészta,akkor a szervízbe viszem.[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
-
-
Pécsi gyerek
addikt
Ez minimum egy hiányos tájékoztatás "Tehát a bolt a tényleges panasszal nem foglalkozott, nem mondta azt, hogy bevihetem a gépet, vagy majd ők elintézik helyettem" Illett volna ezt a lehetőséget is felvetni. A másik "a 150km-re lévő vásárlónak is könnyebb egyből a direkt erre a célra fenntartott ingyenes garanciafutárt hívni, igénybe venni a gyári supportot, mint eljuttatni a gépet a boltba saját költségén, és várni, hogy onnan tovább küldjék, majd vissza vidékre, mikor elkészült (egyébként a bolt nem köteles saját költségén küldeni, szóval a vásárló fizetheti ilyenkor az oda-vissza utat)." Ebben igazad van,olcsóbb,gyorsabb,stb.De ha a vásárlónak az jó hogy fizeti a postát,és a bolt intézze,ahhoz joga van.Normális esetben a két lehetőséget elkellett volna mondani,nem csak azt hogy majd a hp intézi.Amúgy a vásárlónak is van szája,lehet kérdezni,hogy esetleg más variáció nincs e.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Lackooo84 #18683 üzenetére
Ez is így van,de javaslom olvasd el miket írtunk itt pár hozzászólásban.Természetessen ha a boltba viszi vissza,akkor sincs előrébb,de a probléma,hogy a bolt fel sem kínálta a lehetőséget (vagy legalább is nem említette meg) hogy oda is visszaviheti.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz bucihost #18692 üzenetére
Nem savazom,nem nekem van gondom a boltal De ahogy elmondta a vevő,abból úgy jön le,hogy nem akartak foglalkozni a dologgal,inkább elírányították a szervízhez.Azt is leírtam,hogy itt komunikációs zavar van/volt valószínűleg.Mert a bolt is jelezhette volna hogy hozzájuk is viheti,és a vevő is kinyithatta volna a száját,hogy ő nem akar a szervízzel foglalkozni úgy hogy inkább elküldené a boltba foglalkozzanak vele ők.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Superhun #18716 üzenetére
Nem tud mit tenni?Ez baromság.Én ilyenkor beszoktam próbálkozni egy vásárlók könyvével.Álltalában segít.Helyesbítek,mindig segített.(ha jogos ha nem)Amúgy hol kaphat az ember a cipőre pl szakvéleményt? (gondolom a kérdezönek is ez lenne a segítség,nem az ,hogy nem tud mit tenni)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- XPEnology
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest