Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panktom
újonc
Üdv mindenkinek !
Még régebben vettünk egy alaplapot ami most meghibásodott és szeretnénk garanciába javíttatni, viszont cég nevére szól a számla. Ilyenkor a számtech boltnak joga van megtagadni a jótállást ha nincs adásvételi szerződésünk a céggel aki vette? Tudtommal a szóbeli megállapodás is törvényes. Számla, minden nálunk van! Még van rá bő 1 év jótállás... 3 van rá eredetileg.
-
Panktom
újonc
válasz arcitec #27703 üzenetére
3 év a jótállás rajta is van a számlán és beszéltem is a bolttal, ahol azt mondták, hogy él még rá a jótállás csak kell egy papír, hogy megvettem tőlük, mert addig amig az nincs meg addig a cég tulajdona az alaplap. WTF? hát a cég már eladta nekem, én meg kifizettem nekik már vagy egy éve, mi ez a baromság?
kérdésem, hogy jogos, hogy kérnek ilyen papírt? tudtommal nem kötelező az adásvételi. -
Panktom
újonc
válasz luciferc #27708 üzenetére
tehát akkor kötelesek így, hogy nálam vannak az alaplap papírjai elvégezni a jogos jótállási kötelezettségüket? majdnem 300k volt a lap, szóval igencsak 250-en felül van, vagyis jogilag kötelező a 3 év.
nekem most csak az számít, hogy ne bukjam a lapot, főleg, hogy még garis! -
Panktom
újonc
És mi van ha nem érem el az eladó céget, mert nem válaszolnak? Akkor buktam az amúgy még garanciális terméket? Ezt az átverést, sosem gondoltam volna, hogy veszek valamit használtan, garanciával hirdetve de kiderül, hogy a bolt nem hajlandó lépni, mert nem tudok nekik adni egy bizonylatot vagy mit, pedig náluk a rendszerben érvényes a jótállás és a számla meg minden nálam van! Olyan ez mintha a bolt szeretne kibújni a felelősségvállalás alól.
-
Panktom
újonc
válasz luciferc #27742 üzenetére
Sztem én vagyok a jogos tulajdonos, mert nálam a számla, jótállás és a termék, én viszem vissza a boltba, náluk a rendszerben szerepel, hogy él a jótállás, innentől nincs más dolguk, mint vállalni ami a szerződésükben szerepel, mindegy, hogy kis miska, nagy józsi vagy paperform kft. van a papírra írva! azt gondolom, nem dolguk ellenőrizni az én személyazonosságomat, mivel ők nem hatósági személyek!
[ Szerkesztve ]
-
Panktom
újonc
Nem mellesleg nem értem mire fel szórakoznak az egyszerű emberrel, miért jó az nekik, ha szívatnak. Mi hasznuk származik ebből? Ezzel max azt érik el, hogy a boltot messziről kerülöm majd és ennek hírt is adok. Semmi értelme a részükről, szimpla szőrszálhasogatás, kibúvás a felelősség alól!
ha nem sikerül az eladó céggel felvenni a kapcsolatot és a bolt sem hajlandó a jótállást, garanciát teljesíteni, akkor biztosak lehetnek benne, hogy ennek híre megy majd, ami nem hiszem, hogy jót fog tenni az üzleti tevékenységüknek. Egyelőre nem írtam le a bolt nevét, de szívesen megosztom veletek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest