Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prevent
aktív tag
Ő megbízott bennük a múltra való tekintettel(gondolom én). Fel se merűlt benne hogy nem magànszemély hiányos "új" terméket küldött.Amùgyis a csomag teljesen sértetlen volt. Nyilvánvaló a Webshopos"lenyúlás".
Szinte biztos, hogy nem kamera alatt pakolgatnak meg csomagolnak.
Nem nem szívtam semmi tudatmodosító szert. Jobb ha elhiszed, hogy baromira nem csak ennyi joga
van a vevőnek. Különben minden huszadrangú WebShop ezt
csinálná...Én ezért is szeretem a boltba megnézni hogy mit veszek. Ha meg nem tetszik valami 3 napon belűl visszaviszem oda és nem egy Félrobot ügyintéző lesz a Shop-pal a legközelibbi kapcsolatom. Megéri azt a kis plusz pénzt. Mellékesen Angliából szó nélkül rendelnék tonnaszámra ott nincs bennem ilyen félelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest