Hirdetés
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2ö25 tavaszán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinter #19821 üzenetére
melyik boltból vetted?
van ahol elég rugalmasan állnak hozzá, ha jól emlékszem a sportsdirectben nekem egyszer elég hosszú idő után is kicseréltek egy talpleválásos focicipőt, azonnal ahogy bevittemde amugy ez a festéklekopás eléggé a jelentéktelen hiba kategóriája
miylen márka egyébként a cipő? én nemrég vettem a konditerembe egy kipsta cipőt, de borzalamsan töri a lábam a futópadon, rossz a kialakítása a sarkának
sajnos egyelőre nem találtam meg a blokkot, pedig ha meglenne tuti visszavinném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest