Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgeth
csendes tag
válasz
Shin Chen
üzenetére
Köszönöm szépen az infókat! A milyen laptopot vegyek topicban a stickyben azt írták kérdezzem itt, de most oda is írtam

Azt nagyon jó, hogy írtad, hogy figyeljek a hűtésre - ennek is utánaolvastam, de nem írtak rossz tapasztalatokat a dell g3-hoz. A saját fejem után az erősebb procira mentem volna...Nekem is egy HP pavilion dv5-ös laptopom (is) volt tizenévvel ezelőtt, de annyira suttyók voltak a garival, hogy anno úgy voltam vele: soha többet. Azóta sok minden változott, talán ők is.
-
consono
nagyúr
válasz
Shin Chen
üzenetére
Vegyél egy PS4-et a mostani géped mellé, és játssz azon, sokkal nagyobb élmény lesz és jóval kevesebbe is fáj!
Én így tettem két éve, azóta már csak a fiam játszik PC-n, de ő most nő bele ebbe.@Muerte: nagyjából egyetértünk. Nekem 45 éves fejjel van egy 12 meg egy 6 éves kölköm, a nagyobbik most kezdett el online játszani az osztálytársaival, de egyelőre még kontrollálható a dolog. Az persze már most látszik, hogy hajlamos lenne belecsúszni abba, hogy egész nap csak a gép előtt ülne és youtube+gaming menne :/ Folyamatos fegyelmezésre van szükség... Mondjuk én beállítottam neki a parental controlt, megvan mikor és mennyit tolhatja a gépen (meg a mobilján is), de látszik, hogy az sem megoldás.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Shin Chen
üzenetére
Hiába jönnek ki, olcsóbb attól még nem lesz: sőt, szóval miért is lesz az jó?

Btw én is esportoztam fel évig ilyen FPS el, meg 50 es ms el, és most 120 as FPS meg 20 As ms el zongorázni lehet a különbséget a régihez képest
nem is csoda hogy 2 teljes divvel feljebb vagyok.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Shin Chen
üzenetére
Bocs akartam a nitro helyett sokkal jobb alternatívat írni,csak kifutottam a szerkesztési időből. Acer aspire 5 MX 150 és kártyával. 200 körül elérhető. Ennél olcsóbban nem lesz játék,kivéve az ilyen 10 éves fostalicskakat mint a lol, az a 2009 ben vett műemlék laptopomon is simán fut.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Muerte