Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menni fog, ha ugyanolyan grafikai beállításokkal (fontos, hogy a konzolon a HIGH az pécén inkább MEDIUM) kb ugyanazt az eredmenyt fogja produkálni. De izgatottan várom majd a beszámolódat!
Ha nagyon melegszik (HWinfo-val tudod majd monitorozni) vagy zavaróan hangos Windows alatt, akkor erdemes vele foglalkozni.
-
Mert 4K-s renderelésre vannak optimalizálva a nextgen konzolok és oda azért kell a sok vram. De azért az vicc, hogy nem tudja a 3D motor leskálázni a textúrákat és a FullHD-hoz is belegyömöszöli a vram-ba a 4K-s textúrákat. Lehet, hogy vaskalapos vagyok, de ha egy játék nem megy rendesen a vasamon (ami azért nem a legfrissebb, de azért nem is rossz) akkor megy a levesbe és ennek hangot is adok ott ahol tudok. Ilyen volt a SQUADRONS is; kihoznak egy űrhajó szimulátor játékot ami NEM TÁMOGATJA a HOTAS-t???
Hát mekkora orbitális péniszek ülnek az EA-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest