Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakelitlemez
tag
válasz
arcsi84
üzenetére
Screen Tearinget én nem tapasztaltam egy játék alatt sem, de a Glossy kijelző szembetűnő tud lenni rossz környezetben, pl ha mögötted van az ablak vagy ha lámpák vannak arra.
Én már megbékéltem vele, meg megtanultam figyelmen kívül hagyni két hét alatt, főleg azért, mert jó deal volt - és mert lusta lennék emiatt ezt lecserélni -, de simán el tudom képzelni, hogy ez valakinek dealbreaker is lehet. -
válasz
arcsi84
üzenetére
Ha a szerviz engedi, meg kell kérdezni. Vagy ha profi szerelőt veszel igénybe olyan feladat elvégzésére amit a szerviz nem végez el, akkor KillHates mesterre bármikor számíthatsz, ő megtud mindent úgy csinálni, hogy ne vesszen el a garancia. Matrica sem gond. Közben te is megtanulhatsz tőle mindent amire később szükséged lehet. Megéri.
-
bakelitlemez
tag
válasz
arcsi84
üzenetére
Keyboard: 24-Zone RGB Backlit, Hungarian
forrás: https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15AHP10?M=83JG002VHV -
-
válasz
arcsi84
üzenetére
Hat, az attol fugg... Ha 20-30%-al erosebb vga-t akarsz, es ugy gondolod, hogy ez meger neked 1500 eurot, akkor most is tudsz annyiert annyival erosebb gepet venni.
Ezen felul erdemes elgondolkodni ezen: Steam Hardware & Software Survey: December 2022Eleg jol leirja a pillanatnyi hardware-allapotokat. Es hat az van, hogy a jatekosok bo felenek gyengebb videokartyaja van, mint a mobil 3060. Es a top 25% vga is mobil 3060, vagy annal gyengebb. Ez alapjan az en uveggombom azt mondja, hogy FHD mellett egy 3060 meg minimum 5 evig eleg lesz, ha nem faj az, hogy medium beallitasok korul kell jatszani 60fps korul. Erre a legjobb pelda, hogy a masodik legnepszerubb vga a mai napig a 1060. Ennek megfeleloen nem is nagyon van olyan jatek, ami nemi kompromisszummal ne lenne teljesen jatszhato egy 1060-al. Nem hiszem, hogy ezen segiteni fog, hogy lassan egy kozepkategorias vga annyiba fog kerulni, mint egy hasznalt auto.
Szoval erre neked kell tudni a valaszt. Ha megvan ra a penzed, nem gond a magsabb ar, a legujabb technologiat akarod es hajlando vagy kivarni meg azt a jopar (~4-6) honapot, mire ezek nem csak elerhetoek lesznek, de msrp korul lesznek elerhetoek, akkor varj ra. Amugy meg ne.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Muerte