Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
cs.zs. #97954 üzenetére
Értem, hogy úgy rakják össze, de miért nem lehet akkor 24-et vagy 40-et választani? Mert ha a 8 GB a forrasztott, akkor ezek egész valós alternatívák szerintem. Mondjuk lehet a 40-et már nem kezeli a lap mondjuk, de 24 még biztos lehetne, vagy az csúnya szám?
Meg mondjuk asszem 5200 alatt nincs is 24-es modul, de főleg 5600-asban van. Betennek ezt a 4800 mellé? Szerintem csak szar a mysoft honlapja, nem adjak ezeket a forrasztott 8-asokat id + 24GB 5600-assal, csak hogy 32 legyen.Bár ki tudja? -
törölt tag
válasz
cs.zs. #97954 üzenetére
Nekem ez trükközés, írják le frankón a dolgokat, ne basszanak át senkit, mert mondom pl a 32GB-os gépek esetén megtévesztő, írják le hogy mennyi forrasztott, mennyi nem, bár átlag jóskát ezek nem érdeklik úgy sem
SSD-t is cserélgetik mindenhol, az még belefér, meg a lényegen nem változtat, na de aki pl forrasztott 16 GB-osat keres annak legyen már egyértelműen, tisztán leírva...
A másik az, ha új gépet vesz az ember ne nyúljanak már bele, talán @echterion írta épp hogy digiprimetől rendelt és bontottat kapott még úgy is, hogy az emailben bontatlannak nevezték?
EDIT: most nézem a mysofton a linkelt gép specifikációját, mindent szépen kimásoltak a gyártó oldaláról, csak a memóriákat nem... gratulálok
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED monitor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest