- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz orgazmus #26514 üzenetére
Ezen igények mellett én ezt a gépet javasolnám: Asus G703GI Chimera 1m
Sajnos 200k-vsl túllépi a kereted. Én meg várnék 1-2 hónapot, ősszel jön új VGA és új CPU így nagy eséllyel ennek is leesik majd az ára, talán 900k alá is fog menni.Van 7700hq procival szerelt modell is , de azt nem javasolnam. Próbáltam, sőt próbáltam nem rég egy másik gépet, szintén 7700hq+gtx 1080 komboval és nem jött be egyik se. Hiába volt az FPS bőven 60 fölött, volt játék ahol mikroakadast láttam, mert a GPU lazsalt a gyenge CPU mellett. AA-t fel kellett tekerni, hogy kapjon extra melót a GPU, ez csökkentette az akadast.
Ha viszont nem tudsz várni és sos-be kell, akkor javaslom ezt: Clevo P775TM1-G
Te rakod össze mit kérsz bele.
Én 803.000 Ft-bol hoztam ezt a konfigot össze;
-144 hz 9ms GSync fhd IPS kijelző
- geforce gtx 1080
- 2x8 GB 3000 MHz RAM
- 128 GB ssd-1tb hdd
- asztali gépekben használt 8700 CPU (K modell szerintem felesleges ebbe a gépbe)
- 2 év magyarországi háztól házig garancia 1 év pixelgaranciavalRam és CPU téren simán veri a fentebb említett asust, VGA téren picit jobb az Asus néhány fps-el a jobb tdp miatt, de nem egetvero a különbség.
A Clevo haza jó minőségű műanyag, nem fog szétesni.
Hátrány hogy az Asus-al ellentétben a VGA eléggé forró lesz ebben és 80C közelében fog táncolni.
Cpu-t pedig delidelni kell, azaz vásárlás után kell Killhates felé kerülni vele és utána is alulfeszelni kell.
800k-ert minden fenti igényt kielégítő gép nem létezik, a legolcsóbb ami igen az 1 millió Ft.Tehát vagy vársz, vagy többet fizetsz vagy néhány igenybol (hűtés) picit visszaveszel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Parfüm topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 9420 /i7-1185G7/16GB/512 GB SDD/14/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 /i5-1345U/32 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Precision 5560 15.6" 4K+ érintő i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kivételes áron eladó Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen /i7-8665U/16GB/512GB SSD/2in1/Touch/Gari/ Toll
- L14 Gen3 27% ÁFA 14" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar