- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz kirjak #22106 üzenetére
Kényelmes ember vagyok nem szeretem bezárogatni a dolgokat, és mikor fut a fejlesztői környezetem a háttérben 8 docker konténer mellé phpstorm slack winscp ( steam, origin,uplay, epic game launcher, aw cuccok , razer bill cuccok, logitech egér cuccok, meg még egy raklap kreténség) pár powershell meg az a 10-20 nyitott chrome ablak akkor már az képes játék mellett ledarálni a gépemet, ha erre nyitok még egy twitchet, hogy unalmasabb időbe nézzek egy kis streamet akkor ennyike volt a gépnek. de tudom , hogy ez ennyire képes már elhatároztam, hogy ez a gép már csak ilyen uti gép lesz ha nincs más akkor használom, otthonra meg veszek egy értelmes asztalit belecsapatok egy AMD Ryzen ThreadRipper 1950X meg mellé 32 gb ramot meg kétszer 512 es raid ssd t. Valamikor meg kap majd egy vga -t. Kezdésnek megtenné és végre nem kéne szívnom, de ez már tényleg messze ment a topik témájától.
Btw valaki nem tud infot, hogy a theadripperek leszivárognak e noti szekcióba ?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/