- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
kirjak #22106 üzenetére
Kényelmes ember vagyok nem szeretem bezárogatni a dolgokat, és mikor fut a fejlesztői környezetem a háttérben 8 docker konténer mellé phpstorm slack winscp ( steam, origin,uplay, epic game launcher, aw cuccok , razer bill cuccok, logitech egér cuccok, meg még egy raklap kreténség) pár powershell meg az a 10-20 nyitott chrome ablak akkor már az képes játék mellett ledarálni a gépemet, ha erre nyitok még egy twitchet, hogy unalmasabb időbe nézzek egy kis streamet akkor ennyike volt a gépnek. de tudom , hogy ez ennyire képes már elhatároztam, hogy ez a gép már csak ilyen uti gép lesz ha nincs más akkor használom, otthonra meg veszek egy értelmes asztalit belecsapatok egy AMD Ryzen ThreadRipper 1950X meg mellé 32 gb ramot meg kétszer 512 es raid ssd t. Valamikor meg kap majd egy vga -t. Kezdésnek megtenné és végre nem kéne szívnom, de ez már tényleg messze ment a topik témájától.
Btw valaki nem tud infot, hogy a theadripperek leszivárognak e noti szekcióba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- Lenovo ThinkBook 14 G4 ABA Ryzen 7-5825U / 16GB RAM / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T580 i5-8350U, 256 GB SSD, 8MB RAM , magyar bill.
- MSI GS63 Stealth 8RE Gamer laptop
- Gyári HP notebook töltők (center pines régebbi fajták, 7.44mm x 5.00mm, 19.5V, 3.33A-4.62A, 65W-90W)
- Lenovo Thinkpad Yoga 14 alkatrésznek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest