Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Nunder #110550 üzenetére

Szerintem próbálj meg más beállításokat hátha ez a bug elmúlik magától. Vagy egy új szoftver frissítéstől. Rendszer - névjegy(alul) - speciális rendszerbeállítások - teljesítmény fül alatt stb...
    Nekem rémlik mintha egyszer régen még az előző laposomnál volt valami ilyesmi. Ahogy telt az idő folyamatosan nőtt a ram foglalás. Csak nem emlékszem mit csináltam erre.

Volt olyan Windows hibám is egyszer hogy logolt egy bizonyos rendszer fájlba a system32-őn belül talán. Csak nőtt a tartalma a mappának, én meg bizonyos időközönként beléptem törölni. Aztán meguntam. Na lehet akkor kivételesen új rendszer után néztem, illetve egy korábbi mentésemet tettem vissza lemezzel együtt. Amúgy nekem most is van két példányban mentésem (egy ssd-n és egy hdd-n) két nem használt lemezen nehogy egyszer is újra kényszerüljek tenni mindent az alapoktól kezdve. :) )Már lehet nem is menne úgy elkényelmesedtem.) :D Semmi iso, teszem be a lemezt és kész.
    Sőt volt olyan is hogy a teljesen épp, vagyis kicsit hibás rendszert klónoztam másik lemezre és a klón jobb lett. Kijavított bizonyos hibákat másolás közben. :D Talán megérne egy próbát. :R

Ahogy olvasom böngésző is lehet? Akkor add át próbaképpen a prioritást egy másik böngészőnek akkor mi lesz. Vidd a háttérbe a chrome-ot.

• peet05

aktív tag

válasz Nunder #110550 üzenetére

Pedig a Chrome híresen memória zabáló. Ha munkához feltétlenül kell, akkor ez van, esetleg ezt megpróbálhatod, hátha segít valamennyit:
    chrome://settings/performance -> memory saver on

Új hozzászólás Aktív témák