- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Itt valami tuti nem jó. Nálam firefox fut kb. minimum 100 nyitott oldallal és kb ugyanezek a programok futnak és 31,7ből 9,3 foglalt jelenleg.
Csak tipp de vagy valami vírus van a gépeden esetleg valami el van állítva a windowsban de olvastam már olyat is, hogy valakinek a vírusirtó zabálta a ramot és nem mutatta a feladatkezelő.
Vagy csak nem ártana egy win reinstall.
Esetleg egy memtest, hogy tuti jók-e a ramok de gondolom ha baja lenne akkor kifagyna mindig. -
RM007
addikt
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Berakom az enyémet. Más is ide tehetné és kijönne mennyire máshogy van beállítva a Windows mindenkinél. Én legalábbis arra tudok gondolni. Speciel a rendszerem vagy két éves, valamit piszkálgattam benne régen, már nem emlékszem mit, most ez van.
Böngésző van megnyitva pár füllel, photoshop csak megnyitva, vagy 90 torrent fájl csücsül munka nélkül és elég sok app feltelepítve.
Úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy mennyit foglal, ha van miből jó étvágyat.
A rammal nem érdemes spórolni, ki kell maxolni egy laptopban is. Sosem lehet tudni a Win egyszer csak mire vetemedik. -
Imre9211
aktív tag
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Hát ahogy elnézem nemigen szoktad bezárogatni az oldalakat a böngészőben....ez egyben egy tipp is akart lenni..
Ram kérdésben nem vagyok szaki, csak a sajátomnak jártam utána milyen kell bele. De RM007 biztos mond neked jóságokat mert neki megvan a világ összes memóriája(kétszer
)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Parfüm topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Yettel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- E-roller topik
- Ingyenes parkolást!!!!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest