Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Speedy007 #84851 üzenetére

Nem tudom mit árulnak el a kártyaadatok az egyszeri júzernek, esetleg nincs ott minden, így viszont nagyos sanszos lehetne, hogy a korábbi széria erősebb kártyái teljesítményben aránytalanul feljönnének pl az én kártyám a 4080 nyakára(vagy a sima 3080-al összevetve), ami ugye ha jól néztem kb 700-750 ezer körül kezd. Jelenleg és úgy gondolom a későbbiekre nézve is nem jó fényt vetne az Nvidia cég nevére, mert a jelen kártyák árazása eléggé eltér.
    Ha engedélyezik más modellek használatánál azt csak úgy tehetik, ha azokon hibátlanul tud érvényesülni, különben panaszáradatok sorával kellene szembenézniük. Nincs olyan hogy én bevállalom dolog....a driverbe kerülne bele az a kártya amelyik megkapná a támogatást, tudást. :)

Azért nem csúnya mert úgy elesnének egy rakás pénztől. Esetleg amennyiben az AMD kártyái túl jól szerepelnének vihetné kedvező irányba ezt a feloldást, de nem hiszem hogy szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák