Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz KillHates #115718 üzenetére

Miért? Az kidobott pénz lenne. Az első pillanattól kezdve hogy megvettem az első Clevo laptopomat (most 3 van ugyanolyan) ugyanaz vezérelt mint amit az előző laptopom képviselt az MSI, ami miatt tetszett, érdekes volt számomra, az hogy olcsó és emellett teljes szabadságom van a hardver felett,....a Clevo esetében többé kevésbé, de kb maradt minden. Még akár egy asztali vga kártyát is csatlakoztatni tudok hozzá nem gagyi TB3 kapcsolaton keresztül, hanem komolyan, miután jött egy kiskapu. És ügye a heatsink kérdés ami nálam bejött minden szempontból. MaxxDamage megszívta ezzel kapcsolatban, mert nála ez nem működhet. Ráadásul teljesen érthetetlen számomra miért dobott ki pénzt olyanra amit aztán egyáltalán nem is fog használni, bent porosodik egy fiókban. Én a projektjeimet előre megterveztem sok évre, tudom mit akarok, és minden úgy is alakult ahogy vártam. Maximálisan elégedett vagyok azzal a teljesítménnyel amit hoz a jelen laptop parkom, még az MSI is, mert mint nem rég fentebb "újfent kifényeztem" úgy gondolom nagyon megtermelte a korábban ráfordított pénzt. Ilyen kényelmet egy mai laptop sem adna.
    Egyszóval a kérdésedre válaszolva semmivel sem lennék előrébb az általad említett módon, csak hátrébb. Ha valami jól működik azt nem szabad eldobni. 1-2 gen emelt cpu erő Intelnél semmit sem jelent főleg ebben a topikban.

Maga az új kártya.....lehet akár befektetés is ha valaki képben van és olvassa mi hogyan alakul jelenleg a hardver piacon. Továbbá egy elfekvőben, akár alkatrésznek szánt másik laptopomat így életre tudok pofozni, aminek a teljesítménye ugyancsak kielégítő lehet még jó ideig. A több sosem baj. Alkatrészek, úgy mint memória, dugig vagyok jelenleg. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés