Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Tasunkó
üzenetére
Semmi köze hozzá hogy olcsó, eredti K Silver "kapcsoló" .
Fura módon nagyon jó használni és ami még fontosabb, hogy mind az Xbox mind a TV-n az Xbox Cloud és a telefon is Xbox Series kontrollernek ismeri fel.Míg a drágább Gamesir kontrollert általában DS4 módban kellett tenni hogy egyáltalán az Xbox vagy a TV-n az Xbox Cloud felismerje és működjön.
Egy vicc amúgy hogy sokkal drágább akár gyári kontroller sincs ilyen jól használható.
Igen amúgy ara akartam utalni hogy a drága kínaiak már a belépő Vackokba is minőségibb cuccokat használnak mint a nagyobb gyártók.
K Silver JH16 ez van a G8 Galieloban a G7 Se-ben vagy a T4 Cyloneban.
-
playmore
tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Semmi se jó nektek, amikor szidtam az Xboxosat, hogy szétesik az a baj amikor meg ajánlom az a baj

Talán túlzásnak hatott, nem akartam védeni az Xboxosat. Azért is keresek mást. Viszont az EasySMX amit hat hónapja vettem a semmiből elkezdett véletlenszerűen kikapcsolni wireless módban amilyen probléma Xboxossal nincs úgyhogy ott sem tökéletesek a dolgok. Majd ha elég sok third partit használtam akkor lesz valami viszonyítási alap, de addig csak saját tapasztalatra tudok hagyatkozni. -
playmore
tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
A magyar fordítás kissé szerencsétlen, de a quality control / quality assurance-re gondolok természetesen. 2001 óta minden Xbox megvolt/van és nem egy irányító volt mindegyikhez, de ilyen szintű spórolást/trehányságot ami a Series megjelenése óta van még nem láttam. És a driftelés a legkisebb probléma amit természetesen semelyik konzol gyártó nem akar megoldani. Lehet, hogy vettek egy csomó vacak kapcsolót, de ez már az Xbox One megjelenésekor elkezdődött, az első szériás jack nélküli kontrollerek kritikán aluliak voltak. Több mint egy évtizedre visszamenőleg követhetőek a konstrukciós hibák és a 0 erőfeszítés a megoldásukra. Ami minimális újra dizájnt kapott a Series platformmal a rendszer attól csak még ordítóbbak lettek a hibák. Három teljesen különböző időben és helyen vásárolt Series kontrollerem dobozból kivéve véletlenszerűen nem vette be az A gomb megnyomását. Kettő Elite 2 kontrolleremből MIND A KETTŐ rossz volt dobozból kivéve és az egy v1 (One dobozos) a másik v2 (Series dobozos) volt. LB-RB csak úgy eltörik az hallatlan volt eddig pedig fiatalon nem kíméltem az irányítókat most meg csak pötyögök. Az Elite kontrollerről nem is beszélve ami nehéz mint a kő mert telerakták mindenféle minőségi anyaggal erre az analógok ugyanúgy driftelnek, az A gomb ugyanúgy lutri és az LB-RB vagy eltörik vagy kettő nyomást vesz be ahogy kedve van.
Nem azt mondom, hogy az összes irányító rossz, de annyira magas a selejt aránya, hogy ezt nem lehet nem rendszerszintű szándékosságnak venni.
Állítólag az új géphez lesz majd új irányító, majd talán az
-
zseko
veterán
válasz
Tasunkó
üzenetére
Hehe. Ismerősnek segítettem komplett pc-t venni és összerakni. Összerakás közben derült ki hogy az egyik vásárolt cucc hibás és cseréltetni kell. Ekkor derült ki hogy az ismi még az összeszerelés vége előtt elégette a kazánban az összes dobozt ami 'hulladék' keletkezett...

Szerencse hogy csak egy pár ezer forintos kártyaolvasó volt, amit a boltos doboz nélkül is kicserélt nekem.
-
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ismerem a jelenséget én is, csak az előző hozzászólásodból nem állt össze, hogy épp erre gondolsz.

2 db Xbox 360-as kontrolleremnek is ez lett a vége, bár azok összességében egész jól bírták, a PowerA Spectra Infinity 9 hónap után driftelt. 8BitDo Ultimate Wired pár hónap használat után nem, de ezt túl sokat nem is használtam miután megérkezett a Gamesir G7 SE. Ez utóbbit tegnap leteszteltem, másfél év után még mindig csupán 0,4%-ot ír hibára az analógokra, pont ugyanannyit, mint amikor megvettem. -
-
zseko
veterán
válasz
Tasunkó
üzenetére
Köszi! Igen, pc-hez kell. Jó legyen inkább, mint a legolcsóbb, persze ne 30+ ezer legyen.
Az van hogy az xbox-os idióta asszimetrikus kéztartás nekem nagyon nem jön be, lehet hogy hülyeségnek hangzik, de ez van
Közben találtam egyet, QRD Spark N5 Wireless Controller for PS5/PS4/PS3/PC, kb. 14-16e, de ennél meg 'köröcske-háromszögecske-stb' piktogramok vannak, ami nekem az első másodperctől ellenszenves. Sok nyűgöm van tudom
de rettentően hozzászoktam az F710-hez 
Lehet megveszem ezt a Spark N5-öt, aztán átmatricázom
Van egyébként egy Steam kontrollerem is, na az se egyszerű, egyszerre jó is meg rossz is használni...
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Nagyban függ attól hogy milyen áron szeretne és mivel használná (PC,XBOX,PS etc.) na meg hogy vezetékes vagy vezetéknélkülit szeretne.
A GameSir - nél találni szimmetrikus elrendezésűt, én erre próbálnék rá ha olyat keresnék.
GameSir Tarantula Pro
-
dzsi23
addikt
válasz
Tasunkó
üzenetére
Köszi, akkor nem tökölök, jöhetnek a játékok!

Fps-ek esetén maradok a jól bevált egér+bill kombónál, másféle játékkal meg nem is emlékszem, mikor játszottam legutóbb, viszont most szeretnék, és némelyikhez kifejezetten a kontroller ajánlott, ezért szereztem be.
Néztem én is a Nova Lite-ot, meg most már van Nova 2 Lite is, csak egyelőre inkább maradtam a kábeles megoldásnál, aztán majd meglátom.
A gumi nagyon jó a HE-n, atombiztos fogást biztosít, de még mindig tartok tőle, hogy esetleg elkezd foszlani vagy nyálkásodni, mint ahogy az egér topikban is lehet néha olvasni, pl. némelyik Razer vagy Logitech egereknél.
A gombokat illetően viszont kicsit elbizonytalanodtam, mert az SE membrános gombjai is nagyon tetszenek. Totál más érzés, mint a HE mikrokapcsolós gombjai, de mindkettő tetszik. Majd tesztelem mindkettőt, meglátom, melyik nő jobban hozzám. -
Quadgame94
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Köszi a tippet! Sikerült párosodniuk
Benyomtam a kis gombot egy tűvel és jó lett.X10 Vélemény: Nagyon jó anyaghasználatú, a tactile AXYB gombok nagyon jók! Szerintem már másfajtát nem is tudnék használni. Dual Sense ezen gombjai nagyon rosszak ehhez képest.
Negatívum: A ravaszok kicsit lehetnének hosszabb járásúak, illetve számomra kicsi a gamepad. Dual Sense-ről jövök, ott volt helye a tenyeremnek...
Tenyér méretem: Tenyér aljától a közéső ujjaim végéig 18.5 cm. Szélesség kb 9 cm. Szóval ha neked is ilyen kezed van akkor az X10 valószínűleg kicsit lesz.
Haverom rendelt most egy PGR300-at. Kiváncsi leszek az milyen lesz.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Köszi a választ,meg is rendeltem Alzáról,most akciós,egy ezressel olcsóbb a fehér.
Én annyira megszoktam a gamepaddal Far Cry-t játszani még PS4-en,hogy már pc-n se tudnék egér+billentyűzettel játszani. Kanapéra leülök,szemben a nagy tv,és mehet is gamepaddal. Nem is lenne kényelmes egérrel. Biztos jó lesz ez is akkor minden játékkal,ha már a 3-al megy,akkor jó lesz ez mindenhova. Még azt tudom elképzelni,hogy bluetoothal nem fog menni a régi játékokkal,csak az usb-s vevőjével fogja felismerni a játék mint Xbox 360 kompatibilis gamepadot. Na,de majd kiderül. Ha megjött tesztelem egyből. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Pont a Gamesir-eket nézegettem. Tetszik a letisztult forma, meg belsőleg is jókat írtak róla. De az a 8bitdo is nagyon tetszik most.
Mindenesetre egyenlőre megoldódott a probléma, mert egy telós bt kontroller működik kábellel. Azt ps3-asnak ismerte fel és semmit nem kellett csinálni vele. De valszeg azért veszek majd egy minőségibbet. Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Nincs, átnéztem már mindent.
Amúgy mióta fent van az asus driver is, igazából csak a Forza H 5 dobta el egyszer, ha belegondolok, az is 1-2 másodpercre.
Próbáltam a sticket USB2 és 3 csatiban is, nincs változás, meg amúgyis 2.0 "színű" maga a stick.Simán eszközként van amúgy párosítva, ahogy írod.
-
zsiz
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Igen, van nekik olyan ami kábeles, nem dokkolós. De tuti nem lítiumos. A dokkolós megoldás tetszene, de valószínűleg pont a lényeg, az akku lenne a gyenge pont. Ami videót láttam és pont látszódott is a felirat, ott NiMH 2,4V-ot írtak rajta. Sima, nem tölthető "AA" elemmel 2x1,2V-nál kikapcsol a kontroller. Ráadásul ahogy írod, az "AAA" cella kapacitása <900mAh, egy "AA" pedig akár 2000-2500mAh. Szerintem elngedem ezt a dolgot.
Tölthető "AA" akkuval a nagyobb kapacitás miatt működne a dolog? Vagy a 2,4V miatt felejtős mondjuk egy minőségibb IKEA LADDA vagy Eneloop is és állandóan tölteni kéne? -
-
Lordus
senior tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
nagyon köszi!!!
egy csomót mondtál, így már biztosan találunk valamit, amivel tudunk játszani. Neki az sem baj, ha nehéz, mert játszik és élvezi, de az még jobb, ha mondjuk könnyebb
mindjárt leszedem őket, aztán majd meglátjuk, mit szól hozzá, remélem lesz nagy meglepetés/öröm 
-
-
Lordus
senior tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Nekem android tv-hez kellene valami kontroller, hogy kéthavonta 1x játszunk a tv-n. ezért nem szánnék rá tizenezreket, de ez a 20 dollár teljesen rendben lenne. CSAK fontos, hogy ugye bt-n tudjon kommunikálni (ne szakadozzon) android tv-vel, ami alapból bt-os. tud ez az alis ps4 kontroller ilyet? néha (évente 1x) pc-vel is használnám... ott nem muszáj (bár jó lenne ott is) a wireless
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Diablo IV
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Benyomtam a kis gombot egy tűvel és jó lett.

Én nem tudom