- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
szaisztok!
szert tettem egy F510 gamepadra a jó öreg F310 mellé (7 éve nyúzom és olyan mint új korában), szeretném kipróbálni, tesztelni hogy hogyan működik a rezgő mód a játékoknál.
eddig a sonic all star racing transformeddel próbáltam de abban a rezgés alapból bugos, nekem sem rezeg vele a kontroller, pedig egyébként maga a motor működik, a gombra reagál, rezgeti magát, és a steam beépített gamepad konfigurálójában is tudom szoftveresen "rezgetni".
azt szeretném kérni, hogy ajánljatok nekem olyan játékokat, lehetőleg egyszerűeket, hogy ne kelljen sokat letöltögetni, ahol ki tudom próbálni hogy játék alatt milyen a rezgő mód. lehetőleg olyan játék érdekel, ahol a rezgés a játék integráns része és nem csak két cutscene-be integráltak egy-egy remegést az egész játékban. jók az indie játékok is, nem kell tízgigás AAA címnek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest