- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnetic
csendes tag
Szevasztok! Vettem egy xbox 360 wired controller-t a PC-m hez és teljesen meg vagyok vele elégedve, egy-két dolgod leszámítva. Az egyik bajom az hogy a bal analoge stick 2 hónapos használat után mintha picit nehezen fogna. Úgy értem, hogy kicsi, finom mozgásokat nehéz vele véghezvinni..olyan mintha picit be lenne ragadva. Valaki tud ajánlani valamit esetleg? MEgérné szétszedni? Vagy találkozott valaki ehhez hasonló problémával? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy nekem középen az X home button, miért nem vilígát teljesen? csak az "egynegyede" világít és ha jól tudom ennek az elem állapotát kéne mutatni csakhát nekem ugye vezetékes van. Esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne bekapcsolni, vagy megcsinálni rendesen, hogy világítson, mert elég zavaró?!
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Assetto Corsa EVO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest