Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnetic
csendes tag
Szevasztok! Vettem egy xbox 360 wired controller-t a PC-m hez és teljesen meg vagyok vele elégedve, egy-két dolgod leszámítva. Az egyik bajom az hogy a bal analoge stick 2 hónapos használat után mintha picit nehezen fogna. Úgy értem, hogy kicsi, finom mozgásokat nehéz vele véghezvinni..olyan mintha picit be lenne ragadva. Valaki tud ajánlani valamit esetleg? MEgérné szétszedni? Vagy találkozott valaki ehhez hasonló problémával? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy nekem középen az X home button, miért nem vilígát teljesen? csak az "egynegyede" világít és ha jól tudom ennek az elem állapotát kéne mutatni csakhát nekem ugye vezetékes van. Esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne bekapcsolni, vagy megcsinálni rendesen, hogy világítson, mert elég zavaró?!
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest