Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkspace
csendes tag
Azért cak egy led világít a kontrollereden,mert egy xbox-hoz,egy időben négy kontrollert is lehet csazlakoztatni,ezért van 4db led benne,csak abban az esetben világít 4db,ha 4en csatlakoztok az xbox-hoz,ez a Te esetedben(PC), soha sem fog világítani,mind a 4....ne szed szét, ez nem hiba miatt van...
-
Manson^
tag
Valóban nem fog egyszerre több led világítani, az nem az elem állapotát jelzi. 4 led van összesen és azt jelzik hányas player vagy. Ha megnézed, meg is vannak számozva. Neked a bal felső világít. Ha még valaki bedugna egy xbox360 kontrollert, akkor neki a jobb felső világítana, a következőnek a bal alsó stb. Ez nem hiba!
-
twine
veterán
Szerintem próbáld meg magad túltenni azon hogy csak egy led világít....Az úgy van rendjén...Legalábbis nállam is igy működik a kezdetektől...Mivel eredetileg konzolhoz csinálták valszeg ott jön elő a lényege a ledek számának! Konzolban viszont zero a gyakorlatom igy a ledek funkcióját nem tudom! Nekem személy szerint az az egy led sem hiányzik....nem szeretem a világítást, főleg nem sötétben!(Ez mondjuk én vagyok nem te
)
Amit a bal oldali Joy-ról írtál.....én csak annyit tennék hozzá hogy, ha nem tetted volna még meg Win. alatt próbáld ki a Gamepad beállitásoknál/tesztnél.....Ott meg tudod nézni tényleg kezd e kukásodni a Joy,vagy csak benéztél valamit valamelyik játéknál....
Nekem furcsa hogy 2 hónap alatt megkukásodik a Joy...ahoz nagyon durva bánásmód kell szvsz...
Ha viszont mégis úgy van ahogy mondod,,akkor a jó hir az hogy 2 hónapos,,,ergo garanciális.....vissza az üzletbe és csere.....
Több/jobb ötletem nincs
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)