Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Aktív témák
-
-
-
-
elttiL
senior tag
válasz
zsolt501 #117 üzenetére
Fogalmam sincs. Valaki homályosítson fel: axelero adsl, ftp.akármi.hu-ra feltolom a képekeet simán és linkelek, vagy a public_html mappába rakom fel a cuccot és onnan linkelek??? :F most minden a public_html- mapában van. weboldalt még nem csináltam meg... most látszik valami?
-
-
-
elttiL
senior tag
válasz
zsolt501 #112 üzenetére
Örülök hogy végre látszik, átraktam axel-hez. egyszerű jumperek egy próbanyákon, szimpla jumperes szorzóállítás k7s5-a ra, meg persze másra is. A többi jumper meg ellenállások pedig magfeszt emelnek. (1700+ 11@133 ----> 2200+ 13x147)
A ''madáretetők'': [L]http://web.axelero.hu/hidegzol/DSCF0036.JPG[/L], [L]http://web.axelero.hu/hidegzol/DSCF0039.JPG[/L]
szerk.: parafa bélés, hogy ne legyen hangos, de tök ugyan olyan hangos maradt :(
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.
Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.
Univerzális bill:
Hát 2 lépésből van:
1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.
2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.
Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nyaralás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tárhely szolgáltató választás
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest