- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.
Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.
Univerzális bill:
Hát 2 lépésből van:
1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.
2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.
Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs