Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.
Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.
Univerzális bill:
Hát 2 lépésből van:
1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.
2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.
Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest