Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.
Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.
Univerzális bill:
Hát 2 lépésből van:
1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.
2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.
Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...
Aktív témák
- Intel Core i9 11900
- Intel Core i7-13700 vennék!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest